Kaiku Entertainment
19:10 - 31.01.2020 / musiikki / Findance
Elastinen ja Jenni Vartiainen yhteistyössä: Epäröimättä hetkeekään
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Elastinen on julkaissut uuden singlensä Epäröimättä hetkeekään, jossa vierailee Jenni Vartiainen.

Single on Elastisen ensimmäinen julkaisu Vain elämää -ohjelman huippumenestyksekkään 10. juhlakauden jälkeen ja jatkaa platinahittien Supervoimii ja Loppuun Asti viitoittamalla voittopolulla. Epäröimättä hetkeekään on myös Elastisen ja Jenni Vartiaisen ensimmäinen yhteiskappale.

- Olen tuntenut Jennin siitä asti, kun hän muutti Stadiin ja yhteisbiisi on aina ollut ajatuksena ilmassa. Ensimmäistä kertaa palat ja aikataulut loksahtivat kohdalleen, hän kertoo.

Jylhästi kasvava ja tunteikas kappale kertoo siitä, kuinka maailmassa asioiden jakaminen tekee niistä suurempia ja arvokkaampia. Sävellys sai alkunsa idyllisessä Kemiönsaaressa ja sen isosta tuotannosta vastaavat Jukka Immonen ja Antti Riihimäki.

- Kun kappale lähti syntymään, tuntui heti siltä, että Jenni sopisi mukaan ja allekirjoittaisi tekstiajatuksen, muistelee Elastinen.

- Haastan itseäni jatkuvasti laulajana ja askeleet eteenpäin pitävät musiikin tekemisen taas entistä mielenkiintoisempana. Oli mieletön kunnia saada laulaa tämä kappale Jennin kanssa.

Kuuntele Epäröimättä hetkeekään Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Elastinen Jenni Vartiainen