Kaiku Entertainment
10:10 - 22.11.2019 / musiikki / Findance
Findancen haastattelussa Lord Est ja Meiju Suvas - yhteisbiisi Keski-Suomeen julki

Lord Est ja Meiju Suvas ovat julkaisseet yhteisbiisin Keski-Suomeen.

Findance tavoitti molemmat kommentoimaan uutta luomustaan.

- Meidän yhteinen tuttu toi meidät yhteen. Soitin Keski-Suomeen-demon mun keikkamyyjälle Krista Tammelle ja kysyin hänen mielipidettään biisistä. Kerroin, että halusin jonkun räväkän naisen mukaan biisille. Krista ehdotti mulle Meijua ja palaset loksahti paikalleen. Pienen alkujärkytyksen jälkeen Meiju innostui biisistä ja sovimme nopeasti äänitykset. Tykkään todella paljon Meijun soundista ja mielestäni meidän äänet sopii hyvin yhteen, Lord Est kertoo Findancelle.

- Kaiken takana on hyvä ystäväni, DT Eventsin toimitusjohtaja, keikkojen myyntitykki Krista Tammi. Hän lähetti minulle tämän hullun hauskan ja tarttuvan kappaleen ja totesi, että: "Tää on ihan sun biisi". Innostuin biisistä välittömästi, joskin hieman punastellen. Jännitin aluksi omien lasteni reaktioita, mutta turhaan. Olivatkin aivan innoissaan ja ovat odottaneet malttamattomina, että milloin kappale ilmestyy, Meiju Suvas tuumii Findancelle.

Lord Est on todella tyytyväinen lopputulokseen:

- Tykkään biisin energiasta ja lämpimästä keski-suomalaisesta tunnelmasta. Keski-Suomeen on jännä sekoitus reggaetonia, dancepoppia ja iskelmää.

- Biisi onnistui mielestäni erinomaisesti ja oli mukavaa, kun Lord Est oli vierelläni tsemppaamassa koko ajan laulaessani omaa osuuttani. Uskon, että sekin loi osaltaan hieman erityisen tunnelman ja lisävirityksen koko biisiin, Meiju sanoo.

Kuuntele Keski-Suomeen Spotifyssa alla:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Kaiku Entertainment Lord Est Meiju Suvas


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!