Spotify
08:10 - 03.11.2019 / musiikki / Findance
Spotify Kids: Spotify Perhe-Premium saa oman sovelluksen lapsille

Spotify laajentaa Perhe-sarjaansa uudella, seuraavan sukupolven kuuntelijoille suunnatulla Spotify Kids -sovelluksella.

Sovellusta pääsevät käyttämään kaikki Spotify Perhe-Premiumin tilaajat ja se on tarkoitettu lapsille kolmesta ikävuodesta ylöspäin.

Sovelluksen beta-versio on julkaistu jo Irlannissa (30.10.) ja Suomeen se on tulossa lähitulevaisuudessa.

Spotify Kids on alusta nuorille kuuntelijoille ja se on kehitetty panostaen erityisesti palvelun turvallisuuteen ja yksityisyydensuojaan. Sovellus pursuaa erilaisia singalong-versioita, soundtrackeja sekä tarinoita, joita lapset voivat kuunnella itse tai perheen kanssa. Mistä sovelluksen toiminnoista Spotify on erityisen ylpeä?

Tuote on suunniteltu suojaamaan lasten yksityisyyttä mahdollistaen lapsilukkoasetukset. Vanhemmat voivat valita lastensa kuunneltavaksi joko nuoremmille tai vanhemmille lapsille suunnattua sisältöä.

- Spotify on sitoutunut tarjoamaan kuuntelijoilleen jatkuvasti elämyksiä ja inspiraatiota musiikista sekä tarinoista. Olemme ylpeitä, että pyrkimyksemme tavoittaa nyt myös uuden sukupolven kuuntelijat. Spotify Kids on maailma täynnä ääniä, muotoja ja värejä, josta nuoret kuuntelijamme voivat aloittaa elinikäisen matkan musiikin ja tarinoiden kanssa, toteaa Spotifyn Chief Premium Business Officer Alex Norström.

artikkelin avainsanat:
kännykät Spotify tech