Belga Films
13:10 - 28.10.2019 / elokuvat / Findance
Corgi - Kuningattaren koiranpentu -animaatio julki 22.11. - ääninä mm. Pete Parkkonen, Paleface ja Tommi Korpela

Belgialainen animaatioelokuva Corgi - Kuningattaren koiranpentu saapuu Suomen valkokankaille 22. marraskuuta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kuninkaallisen perheen vallattomimpaan vintiöön! Brittihovin suloinen lellikkikoira Rex on tottunut ylelliseen elämään. Kuningattaren suosikkipennun huomionhakuisuus on omaa luokkaansa ja röyhkeydellään Rex aiheuttaakin pienimuotoisen diplomaattisen katastrofin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ollessa illallisvieraana.

Kateellisten koirakavereidensa pettämänä Rex lähtee Buckinghamin palatsista häntä koipien välissä ja joutuu uusille kulmille katukoirien pariin. Palatsin lämpöön ja herkkuihin tottuneelle Rexille tämä on täysin uusi maailma. Varomattomana hän löytääkin itsensä keskeltä koirien Fight Clubia! Kuinka Rex pärjää uudessa ympäristössä? Selviytyykö hän takaisin kotiin kuningattaren luo? Matkalla sankarimme saa oppitunnin niin itsestään kuin ystävyydestä ja yhteistyön merkityksestä – ja valloittaa koko kansan sydämet.

Suomenkielisen version ääninäyttelijöinä toimivat mm. Tommi Korpela, Pete Parkkonen, Paleface, Maria Ylipää ja Henri Piispanen.

Katso Corgi - Kuningattaren koiranpentu -suomitraileri alla: