MTV Oy
18:10 - 18.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Love Island Suomi oli jättimenestys - "Sinkut olivat vilpittömästi etsimässä sitä oikeaa"

Sofia ja Eetu äänestettiin Love Island Suomi -ohjelman finaalissa voittajapariksi tiistai-iltana.

Sinkkujen koukuttava rakkaussaaga espanjalaisella luksusvillalla on ollut syksyn jätti-ilmiö - ohjelmaa seurasi kauden aikana lähes 2,6 miljoonaa suomalaista joko tv-kanavilta tai suoratoistopalveluista (vähintään 3 min yhtäjaksoista katselua).

- Love Island Suomen vahvuuksia oli tälläkin kaudella sen aitous. Sinkut olivat vilpittömästi etsimässä sitä oikeaa ja oli ihana seurata kun saarelaistet tutustuivat, ihastuivat ja lopulta rakastuivat, kuvailee ohjelman projektijohtaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä.

- Olemme selkeästi onnistuneet kasvattamaan parissa kaudessa Love Island -ohjelmaformaatista suomalaisten uuden suosikin. Katsojien vaikuttamismahdollisuudet ohjelman tapahtumiin ovat olleet suuressa roolissa ilmiön kasvattamisessa ja mahdollistaneet poikkeuksellisen vahvan eläytymisen villan käänteisiin. Katselu on tämän ohjelman kohdalla tavanomaista monikanavaisempaa suoratoistopalvelujen kasvun myötä ja myös sosiaalisessa mediassa ohjelmasta keskusteltiin runsaasti, iloitsee MTV:n kanavajohtaja Iina Eloranta.

artikkelin avainsanat:
Love Island Love Island Suomi