MTV Oy
20:10 - 21.08.2019 / tv-sarjat / Findance
Love Island Suomi käynnistyi ryminällä - Sub naputti huippulukemat

Love Island Suomi -ohjelman toisen tuotantokauden starttijakso nousi Subin katsotuimmaksi ohjelmaksi tänä vuonna keskikatsojamäärällä 217 000.

Nettipalvelut huomioon ottaen jakso tavoitti yhteensä jo lähes 400 000 silmäparia, keskikatsojamäärän ollessa yli 250 000.

Rakkautta etsivien sinkkujen saaga on keskustelun herättäjä ja huomattava yhteisöllisyyden luoja. Sisältöä kulutetaan monikanavaisesti niin lineaaritelevisiossa, online-palveluissa, ohjelman ilmaisessa applikaatiossa kuin sosiaalisen median eri kanavissa käydyissä keskusteluissa. Esimerkiksi Twitterissä aihetunniste #loveislandsuomi oli eilen ohjelman ensiesityksen aikana Suomen twiitatuin.

- Ohjelmassa pääosassa ovat rehelliset tunteet, aito rakkaus ja uusien parisuhteiden synnyttäminen, mikä on virkistävää tämän päivän rakkausrealitygenressä. Love Island Suomen tuotantotiimi tekee parhaillaan töitä ympäri vuorokauden, sillä ohjelma julkaistaan vain vuorokauden viiveellä täältä Espanjan Esteponasta. Näin katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa sisältöön ja tapahtumiin lähes reaaliajassa ilmaisen applikaation avulla, kertoo ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas MTV:ltä.

Viime kaudella muodostuneista pareista ovat edelleen yhdessä Patrick ja Anku sekä Veera ja Janne. Pariskunnat seuraavat tiiviisti uutta kautta, ja esimerkiksi Veeran Love Island Suomi -vlogia voi seurata ohjelman applikaatiosta koko kauden ajan.

artikkelin avainsanat:
Love Island Love Island Suomi