MTV Oy
14:10 - 19.08.2019 / tv-sarjat / Findance
Love Island Suomi alkaa tänään - saarelaiset esittelyssä

Love Island Suomi jatkuu tänään Subilla klo 21.00.

Yksitoista rakkaudennälkäistä sinkkua lähtee etsimään sitä oikeaa Espanjan auringon alta. Luksus-villan upeissa puitteissa pyritään löytämään itselleen sopiva pari ja pitämään hänestä kiinni.

Alla saarelaisten esittelytekstit ja video!

Tommy, 28, Pori, palomies

Komea ja sporttinen palomies on puoliksi ecuadorilainen, ja hurmaa varmasti sydämet espanjantaidoillaan. Tommy viettää mielellään vapaa-aikaansa crossfitin parissa, ja tänä keväänä hän veikin voiton Gladiaattorit-tv-ohjelmassa. Lämmin ja hyväsydäminen hurmuri etsii itselleen hauskaa, spontaania ja temperamenttista naista.

Arttu, 21, Espoo, automyyjä

21-vuotias Arttu on itsevarma huumoriveikko, joka viihtyy loistavasti porukassa, eikä ota elämää turhan vakavasti. Vapaa-ajallaan hän harrastaa kuntosalia ja golfia, ja kai flirttailemisenkin voisi laskea urheilumuodoksi? Vajaan yhden sinkkuvuoden vietettyään Arttu on nyt valmis laittamaan verkot vesille, ja hän toivoo nappaavansa heittäytyvän ja sydämellisen naisen saaliikseen.

Eetu, 26, Hämeenlinna, opiskelija

Hämeenlinnalaishurmuri Eetu löytää helposti itselleen kavereita, ja jää myös mielellään juttelemaan tuntemattomien kanssa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa wakeboardingia ja jääkiekkoa, ja unelmoi oman kahvilan perustamisesta. Eetu on ollut neljä vuotta sinkkuna, ja etsii vilpitöntä, pirteää ja rempseää naista rinnalleen, jonka kanssa voi avoimesti jutella tunteista.

Reetu, 25, Uusikaupunki, logistiikkatyöntekijä

Uudestakaupungista ponnistava 25-vuotias Reetu on spontaani reppureissaaja, joka ei epäröi hypätä uusiin tilanteisiin. Ja hyppäämistä hän harrastaakin, varsinkin lautailun merkeissä: kesäisin aalloilla ja talvisin rinteillä. 1,5 sinkkuvuoden jälkeen Reetu on valmis etsimään itselleen naisen, joka kunnioittaa muita ja uskaltaa poistua mukavuusalueeltaan.

Oliver, 27, Helsinki, farmaseuttiopiskelija ja yrittäjä

Oliver on 27-vuotias unelmavävy, joka farmasiaopintojensa ohella pyörittää omaa yritystä. Pitkä ja määrätietoinen mies on lapsesta asti pelannut koripalloa kilpatasolla, mutta on nyt innostunut kitaransoitosta. Oliver haaveilee kiltistä ja huumorintajuisesta naisesta, joka olisi kiinnostunut liikunnasta ja ulkoilusta.

Sofia, 25, Helsinki, urheilujalkinemyyjä

Sofia on 25-vuotias entinen IFK:n cheerleader, jolla on hyvin sosiaalinen, heittäytyvä ja pohdiskeleva luonne. Vapaa-aikaansa hän viettää mieluiten tanssien, hiihtäen ja luonnossa liikkuen. On kohta kulunut kolme vuotta Sofian edellisestä parisuhteesta, ja hän toivoo nyt nappaavansa luotettavan, urheilullisen ja seikkailunhaluisen miehen.

Jenni, 23, Tampere, personal trainer

23-vuotias Jenni on ihanan positiivisella asenteella varustettu puhelias personal trainer. Hän elää päivä kerrallaan, on yleensä aina menossa, ja nauttii matkustamisesta. Vuoden sinkkunaolon jälkeen hän kaipaa elämäänsä spontaania miestä, joka uskaltaa rohkeasti kertoa mielipiteensä, eikä pelkää näyttää tunteitaan.

Molly, 19, Espoo, myyjä

Juuri ylioppilaaksi valmistunut 19-vuotias Molly ei ota elämää turhan vakavasti, vaan elää jalat maassa ja pää pilvissä. Vapaa-ajallaan hän käy kuntosalilla, pelaa tennistä ja tanssii ystäviensä kanssa baarien pöydillä. Puolen vuoden sinkkuna olemisen jälkeen hän hakee elämäänsä elämäänsä pitkää ja hauskaa miestä, joka osaa kunnioittaa muita.

Nikita, 23, Nummela, toimistosihteeri

Nummelasta laukkaava 23-vuotias Nikita on suorasanainen, positiivinen ja puhelias nainen, joka mielellään jakaa omia mielipiteitään muille. Hän viettää aikaa urheillen ja valokuvaten, ja käy päivittäin tallilla ratsastamassa elämänsä orin kanssa. Nikitan edellisestä parisuhteesta on kulunut kaksi vuotta, joten nyt kuvaan voisi astua urheilullinen, puhelias ja vahvoja mielipiteitä omaava mies.

Sanni, 22, Karkkila, kehitysvammaohjaaja

22-vuotias oman elämänsä Bridget Jones on heittäytyvää ja puheliasta sorttia, jonka seurassa aina sattuu ja tapahtuu. Sanni työskentelee kehitysvammaohjaajana, ja vapaa-ajallaan hän urheilee ja viettää aikaa koiransa kanssa. Hän myös kirjoittaa omia kappaleita, ja toivookin musiikista itselleen tulevaisuudessa uraa. Nyt Sanni haluaisi löytää itselleen pitkän, huomaavaisen ja menevän miehen.

artikkelin avainsanat:
Love Island Love Island Suomi