Miikka Varila
18:10 - 22.02.2019 / musiikki / Findance
"Ai saakeli, kun on hyvä peba miehellä" - Pasi ja Anssi -videolla mukana Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Hanna

Pasi ja Anssi julkaisi viime viikolla uuden singlensä Kontti kunnossa.

Nyt on musiikkivideon vuoro ja Findance tavoitti jälleen kaksikon haastatteluun.

- Meitä puristellaan paljon perseistä keikoilla niin aateltiin tehdä sitä varten sit oikein biisi ja haluttiin keikkasettiin ysärityylinen räppibiisi!

Musiikkivideossa ovat mukana biisissä laulava KARU sekä Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Hanna Lehikoinen.

- Käsikirjoituksessa luki, että ufot kaappaa Rocky-tyylillä treenaavan Pasin, joka pakenee avaruuden halki takas maanpinnalle meteorina. En tiiä mitä hel**ttiä käsikirjottaja oli vetänyt, mutta mä haluan kyllä samaa.

- Niin ja Pasi laitettiin juoksemaan maalitonkat selässä lumihankeen kymmeneksi tunniksi, pakkasta oli varmaan 30 astetta, sit loppuleikkauksessa on 10 sekuntia sitä kuvaa. Kyllähän se vitutti.

Pasi ja Anssi keikkailee tiiviisti koko kevään ja kesän.

- Meidät näkee kesällä jussina ainakin RMJ:ssä ja Himoksella. Voidaan luvata, että bileet alkaa viimeistään silloin, kun meidän keikka alkaa. Meidän keikkasetti on hiottu äärimmilleen ja kalenteri alkaa olla tältäkin vuodelta täysi. Vielä on muutamia viikonloppuja tilaa, mutta kannattaa tilata nyt eikä odotella syksyyn. Keikat meillä myy sami@primetime.fi.

Katso Pasi ja Anssi - Kontti kunnossa alla:

artikkelin avainsanat:
Pasi ja Anssi Temptation Island Suomi