Elisa Viihde
01:10 - 06.01.2019 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Aitio -alkuperäissarja Ivalo sai kaikki jaksonsa - Iina Kuustonen ja Pihla Viitala tähdittävät kansainvälisen tason sarjaa

Elisa Viihde on julkaissut nyt kaikki alkuperäissarjansa Ivalo jaksot maksullisessa Aitio-suoratoistopalvelussa.

Kymmenosaisen rikossarjan tarina saa alkunsa kun ivalolainen poliisi Nina Kautsalo (Iina Kuustonen) löytää kahlehditun naisen syrjäisen erämaamökin kellarista. Naisesta löytyy tappavan vaarallinen virus, joten paikalle kutsutaan saksalainen virusasiantuntija Thomas Lorenz (Maximilian Brückner). Kun virusta ei saada eristettyä, joutuvat Nina ja Thomas tahtomattaan tapahtumien keskipisteeseen. Kilpajuoksu aikaa vastaan alkaa ja täyden epidemian estäminen vaatii Ninalta ja Thomasilta äärimmäisiä uhrauksia Lapin hyytävässä talvessa.

Ivalolaista poliisia Nina Kautsaloa esittävä Iina Kuustonen harjoitteli rooliaan varten muun muassa taistelulajeja ja aseen käyttöä. Pihla Viitala esittää Nina Kautsalon kolhuja elämässään kokenutta siskoa Maritaa. Sarjan keskiössä ovat myös saksalaistähti Maximilian Brückner (War Horse), Clemens Schick (Casino Royale) ja islantilainen Joi Johannsson (Rig 45). Ivalon muissa keskeisissä rooleissa näyttelevät Jari Virman, Janne Kataja, Taneli Mäkelä, Kari Ketonen, Susanna Haavisto ja Maria Ylipää.

Vuoden 2019 uusia Elisa Viihde -alkuperäissarjoja tulevat olemaan mm. rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.

Katso Ivalo-traileri alla: