C More
14:10 - 03.01.2019 / tv-sarjat / Findance
C More nyt: uusi alkuperäissarja Pietarin kapellimestari starttasi - mukana suomalainen Linda Zilliacus

C More on aloittanut uuden alkuperäissarjansa Pietarin kapellimestari.

Camilla Greben ja Paul Leander-Engströmin kirjoittamaan Moskova Noir -kirjatrilogian avausosaan perustuvasta sarjasta ilmestyy aina tiistaisin kaksi jaksoa. Ensimmäiset jaksot ovat nyt katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa.

Oscar-palkitun ohjaajan Mikael Håfströmin jännitysdraama sukeltaa kansainvälisiin ympyröihin vuosituhannen vaihteen Venäjälle. Tarina seuraa nuorta ruotsalaista liikemiestä Tom Blixeniä (Adam Pålsson), joka kuvittelee pystyvänsä selviytymään keskellä venäläisen liike-elämän korruptiota ja valtapeliä. Ei mene kauaa, kun Blixen päätyy syvälle hengenvaaralliseen kiistaan poliitikkojen, oligarkkien ja heidän väkivaltaisten käskyläistensä välillä.

Mukana vaikuttavat myös suomalaiset käsikirjoittajat Aleksi Bardy ja Mia Ylönen sekä näyttelijä Linda Zilliacus.

- Olin otettu ja iloinen kun pääsin vetämään ruotsalaisen TV-sarjan kehittelytyötä. Yhdessä toisen suomalaisen käsikirjoittaja Mia Ylösen kanssa toimme projektiin slaavilaista melankoliaa ja työtapoihin määrätietoisuutta, negatiivisuutta ja hierarkkisuutta. Sarja on mielenkiintoinen trilleri, joka kertoo oligarkkien sodasta - mutta monet asiat Venäjässä ovat kuin nykypäivästä, kertoo Aleksi Bardy.

Katso Pietarin kapellimestari -traileri alta: