Focus Home Interactive
11:10 - 23.09.2018 / pelit / Findance
Farming Simulator 19 sai uuden gameplay-trailerin

PAN Visionin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator 19 on saanut uuden pelivideon, joka luo silmäyksen pelin perusteisiin sekä uusiin välineisiin ja maatalousmerkkeihin.

Miljoonia myyneen pelisarjan uusin tulokas on laajentunut uusin ominaisuuksin. Farming Simulator 19 onkin kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelyssimulatio tarjoten pelaajalle mahdollisuuden kokea oman maatilan kasvattamisen ja menestyksen riemu monin eri tavoin. Farming Simulator 19 on valtava avoimen pelimaailman simulaatio, jossa isot pelikartat, monipuolinen maatalouskoneisto eri ajoneuvoineen ja lukuisat eläinlajit tarjoavat valtavan määrän tekemistä omien mieltymysten mukaisesti.

Mukana on yli 300 erilaista kulkuneuvoa ja lisälaitetta kaikilta maailman johtavilta maatalousvalmistajilta, joista uutena on mukana legendaarinen John Deere. Tämän lisäksi muita mukana olevia valmistajia ovat muun muassa Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Krone, Deutz-Fahr ja suomalaisittain kiinnostava Valtra.

Farming Simulator 19 tarjoaa kaksi uutta amerikkalaista ja eurooppalaista ympäristöä täynnä tekemistä ja haasteita. Monenlaiset kasvilajit, kuten uutena puuvilla ja kaura, tarjoavat puuhasteltavaa oman maatilan parissa. Niin ikään monet eläinlajit tarjoavat runsaasti tekemistä oman maatilan parissa.

Peli ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC- ja Mac-tietokoneille 20. marraskuuta 2018.

Katso uusi Farming Simulator 19 -traileri alla: