Rex Features / AOP
05:48 - 01.09.2018 / elokuvat / Findance
C More - tulevat elokuvat - syyskuu

C More tarjoaa useita viime vuonna ilmestyneitä menestyselokuvia syyskuun aikana sekä suoratoistopalvelussa että maksukanavillaan.

Katso suoratoistopalvelun tulevien uutuuselokuvien lista alta:

Becker - Kungen av Tingsryd
3.9. C More –suoratoistopalvelu
6.9. klo 22, C More First
Becker on mies, jota ajaa eteenpäin raha. Hän pyörittää ystävänsä Stefanin kanssa huonekalukauppaa Ruotsin Tingsrydissä, mutta miesten bisneksessä pyörii paljon kyseenalaista – oikeastaan mitä vain, mistä voi tehdä voittoa. Beckerin yritys on paikallinen bisnesimperiumi, mutta eräänä päivänä kuvioihin tulee kaksi tanskalaista, jotka haastavat kaiken, minkä Becker on rakentanut.
Ohjaaja: Martin Larsson. Pääosissa: Hampus Björnsson, Jan Coster, Nour El-Refai. Ruotsi 2017.

Lowlife
4.9. C More –suoratoistopalvelu
5.9. klo 22, C More First
Synkällä huumorilla väritetty voimakas draama ongelmaisesta rikolliskolmikosta LA:n levottomissa naapurustoissa. Miehiä yhdistää Teddy, pelätty ja kylmäverinen rikollispomo, joka kidnappaa ja murhaa laittomia siirtolaisia kerätäkseen heidän sisäelimiään. Ohjaaja: Ryan Prows. Pääosissa: Nicki Micheaux, Ricardo Adam Zarate, Jon Oswald. USA 2017.

The Man with the Iron Heart (HHhH)
11.9. C More –suoratoistopalvelu
12.9. klo 22, C More First
Eletään vuotta 1942 ja keskellä toista maailmansotaa. Tsekkoslovakian pakolaishallitus järjestää vaarallista operaatiota nimeltä Anthropoid tarkoituksenaan surmata holokaustia ylläpitävä, vaarallinen natsijohtaja Heydrich. Tositapahtumiin perustuva elokuva on visuaalisesti näyttävä ja tunteikas sotatrilleri raottaen ovea Euroopan synkkään historiaan.
Ohjaaja: Cédric Jimenez. Pääosissa: Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O'Connell, Mia Wasikowska, Jack Reynor, Stephen Graham. USA 2017.

Kindergarten Cop 2
11.9. C More –suoratoistopalvelu
11.9. klo 22, C More First
Kovapintainen ja epämiellyttävä poliisi Kimble tekee kovasti töitä saadakseen kiinni huumekauppias Cullen Crispin. Hänellä ei ole juuri johtolankoja, mutta hän tietää, mitä koulua roiston ex-vaimon poika käy. Niinpä Kimble joutuu myöntämään, että hänen on soluttauduttava lastentarhanopettajaksi. Tästä tulee hänen elämänsä vaikein keikka.
Ohjaaja: Don Michael Paul. Pääosissa: Dolph Lundgren, Darla Taylor, Bill Bellamy. USA 2016.

Vuori välissämme (The Mountain Between Us)
12.9. C More –suoratoistopalvelu
14.9. klo 22, C More First
Seikkailudraama kahdesta toisilleen ventovieraasta ihmisestä, jotka ajautuvat lento-onnettomuudessa kaukaiselle lumipeitteiselle vuorelle. He aloittavat vaarallisen matkan erämaan läpi, jossa he joutuvat luottamaan toisiinsa selviytyäkseen luonnon armoilla. Matkalla he löytävätkin piilotettuja voimavaroja ja orastavia tunteita.
Ohjaaja: Hany Abu-Assad. Pääosissa: Idris Elba, Kate Winslet, Dermot Mulroney. USA 2017.

Loving Vincent
13.9. C More –suoratoistopalvelu
16.9. klo 22, C More First
Ylistettu animaatiodraama Loving Vincent sukeltaa maailmankuulun alankomaalaisen taidemaalari Vincent van Goghin viimeisiin päiviin ennen traagista kuolemaansa 1800-luvun loppupuolella. Elokuvan visuaalinen maailma perustuu kokonaan van Goghin omiin teoksiin ja se on maailman ensimmäinen täysin maalattu elokuva. Loving Vincent huomioitiin parhaan animaatioelokuvan Oscar-ehdokkuudella.
Ohjaajat: Dorota Kobiela, Hugh Welchman.
Pääosissa: Aidan Turner, Chris O’Dowd, Douglas Booth, Eleanor Tomlinson, Helen McCrory, Holly Earl, Jerome Flynn, Saoirse Ronan. Iso-Britannia, Puola, USA 2017.

Fifty Shades Darker
14.9. C More –suoratoistopalvelu
15.9. klo 22, C More First
Anan ja Christianin myrskyinen ja intohimoinen rakkaustarina jatkuu E.L. Jamesin kiistellyn trilogian toisessa osassa. Kun haavoittunut Christian Grey yrittää saavuttaa Anaa uudelleen, asettaa tämä vaatimukseksi, että tällä kertaa heidän järjestelynsä pitää olla erilainen. Juuri kun pari on hitaasti alkanut löytää takaisin toistensa luokse, Christianin menneisyydestä ilmestyy epäilyttäviä henkilöitä sekoittamaan pakkaa.
Ohjaaja: James Foley. Pääosissa: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson. USA 2017.

Thelma
20.9. C More –suoratoistopalvelu
21.9. klo 22, C More First
Romanttinen yliluonnollinen trilleri nuoresta naisesta, joka rakastuu ensimmäistä kertaa ja huomaa samalla omaavansa pelottavia ja samalla selittämättömiä voimia.
Ohjaaja: Joachim Trier. Pääosissa: Eili Harboe, Kaya Wilkins, Henrik Rafaelsen, Ellen Dorrit Petersen. Norja 2017.

The Accountant
21.9. C More –suoratoistopalvelu
22.9. klo 22, C More First
Christian (Ben Affleck) on matemaattinen nero, jolla on enemmän yhteistä numeroiden kuin ihmisten kanssa. Hän tekee töitä rikollisjärjestöjen tilintarkastajana, mutta kun viranomaiset pääsevät hänen jäljilleen, ottaa hän itselleen kunniallisemman asiakkaan - teknologiayrityksen, jossa eräs nuori tilintarkastaja on löytänyt miljoonien arvoisen poikkeaman.
Ohjaaja: Gavin O’Connor. Pääosissa: Ben Affleck, Anna Kendrick, J. K. Simmons, Jon Bernthal, John Lithgow, Cynthia Addai-Robinson. USA 2016.

The Great Wall
26.9. C More –suoratoistopalvelu
28.9. klo 22, C More First
Kiina 1000-luvulla. Kaksi palkkasoturia ovat saapuneet varastamaan ruudin tekemisen salaisuuden, mutta joutuvat kiinni Kiinan muurilla. Pian he joutuvat taisteluun yliluonnollista hirviötä vastaan, joka uhkaa muurin toisella puolella.
Ohjaaja: Zhang Yimou. Pääosissa: Matt Damon, Jing Tian, Willem Dafoe, Andy Lau, Pedro Pascal. USA 2016.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (Fantastic Beasts and Where to Find Them)
28.9. C More –suoratoistopalvelu
29.9. klo 22, C More First
Taikaeläinten tutkija Newt Scamander on juuri saanut taikaotusten kokoelman dokumentoinnin päätökseen 1920-luvun New Yorkissa (70 vuotta ennen Harry Potter -kirjojen tapahtumia). Kun jästi Jacob vahingossa päästää vapaaksi muutaman Newtin otuksista, täytyy koko omituisen sankariporukan ryhtyä toimiin saadakseen karkulaiset takaisin kiinni. Elokuva perustuu J.K Rowlingin kirjaan.
Ohjaaja: David Yates. Pääosissa: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Jon Voight. Iso-Britannia 2016.

C More tuo myös maanantaina uuden huippusarjan Suomeen.

artikkelin avainsanat:
C More