HBO
05:11 - 28.08.2018 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic tuo uuden huippusarjan Suomeen

HBO aloittaa lokakuussa uuden komediasarjan Camping.

Samannimiseen brittisarjaan perustuva komedia alkaa Suomessa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 15. lokakuuta alkaen.

Sarjan pääosissa nähdään Jennifer Garner (Alias) ja David Tennant (Doctor Who, Broadchurch). Tuotannossa on mukana mm. Girls-sarjasta tuttu Lena Dunham.

Campingissa seurataan joukkoa vanhoja ystäviä, jotka lähtevät juhlimaan syntymäpäivää Bear Lake -leirintäalueelle. Retken aikana tunteet kipinöivät ja piilevät jännitteet (seksuaaliset ja muutkin) nousevat pintaan. Luvassa on siis muistoja, jotka kaikki haluavat unohtaa.

Kathryn McSorley-Jodell (Jennifer Garner) on kontrolloiva äiti, jonka elämä ei ole niin hilpeää kuin voisi kuvitella. Hän hoitaa tulevan viikonloppureissun järjestelyt rautaisella otteella, kunnes kohtaa naisen, joka romuttaa kaikki hänen hyvät suunnitelmansa. Walt (David Tennant) on tottelevainen aviomies ja rakastava isä, mutta pinnan alla orastaa pikkuhiljaa kasvava tyytymättömyys.

- Nähtyämme Julia Davisin hulvattoman brittisarjan tiesimme tämän olevan hauskin juttu kirjoittajille ja näyttelijöille, kertovat Lena Dunham ja Jenni Konner.

- Olemme niin innoissamme näyttelijäkaartistamme. Olemme niin innoissamme tästä tarinasta. Olemme niin innoissamme, jos et tämän jälkeen halua enää koskaan mennä retkelle.

Katso teaser-traileri alta: