Eetu Ahanen
14:35 - 18.08.2018 / viihde / Findance
Teurastamo Night Market yhdistää ruuan, taiteen ja showpainin - mukana myös Windows95man

23.-24. elokuuta Helsingin Kalasatamassa järjestettävä Teurastamo Night Market yhdistää ruuan, taiteen ja showpainin kaksipäiväisessä kaupunkifestivaalissa.

Teurastamo Night Market on makujen, myyntikojujen, kulttuurin ja viihteen sulatusuuni, rajoja rikkova kaupunkifestivaali, jonka ohjelmistosta löytyy täysverinen tangobändi, aurinkovoimalla toimiva karaokepyörä, keskiaikaista miekkailua täysissä haarniskoissa, sähkösahabalettia, Windows95manin intensiivinen disco-show ja paljon muuta.

Kaksipäiväisenä toteutettava tapahtuma avaa Teurastamon pihat ja parkkipaikat ruokarekkojen, markkinamyyjien, musiikki-, taide- ja kamppailuesitysten käyttöön aina iltamyöhään saakka.

Torstai on pyhitetty Taiteiden yölle, jota rikastuttamaan saapuvat mm. Vallilan Tango, Jimi Tenor ja Ilmari Heikinheimo sekä Sähkösahabalettia esittävä Kuvanveistäjä-tanssija Sanna Karlsson – Sutissna, joka jää myös paikan päälle veistämään. Lisäksi Teurastamolta löytyy Kukkia ja Sidontaa -paja, jossa voi tehdä kukkaseppeleitä ja -asusteita. Puiden siimeksessä voi myös osallistua bondage-pajaan, jota vetää mm. Lady Gagalle asun tehnyt köysitaiteilija Tinttu Henttonen. Illan mittaan esityksiä ja toimintaa on myös Teurastamon ravintoloissa ja kahviloissa. Kirja&Verstalla on myös askarteluohjelmaa lapsille klo 20 saakka.

Perjantai-illan pääohjelmassa heittäydytään rajumpiin tunnelmiin. Teurastamolle rakennetaan oikea showpainikehä, jossa illan aikana nähdään FCF:n wrestling-show. Wrestling on ainutlaatuinen yhdistelmä urheilua, dramatiikkaa ja improvisaatiota. Samassa hengessä pihassa nähdään myös keskiaikaista Buhurt-taistelua, kamppailulajiseurojen näytöksiä, mm. kendoa, jousiammuntaa ja aikidoa. Musiikkipuolesta vastaa dj ja Singa on Wheels -pyörä tarjoaa mahdollisuuden laulaa karaokea. Vauhdikkaan illan huipentaa Windows95man, jonka johdolla Night Market liukuu kohti Tislaamon villejä jatkobileitä.

Kumpanakin päivänä alueelle levittäytyvältä torilta voi tehdä mielenkiintoisia löytöjä. On vintage-vaatteita ja koruja, kameraliike, joka myös ostaa vanhoja kameroita, taidegrafiikkaa, Helsinki Photo Festivalin myyjäiset ja toinen toistaan maistuvampia ruokamyyjiä. After Dark Helsinki vetää nonstop-hengessä kauhukierroksia ja tulevaisuutensa voi käydä kysymässä Tarot-korteista. Ohjelman ja sisällön sekä myyjät voi käydä tarkastamassa Teurastamo Night Marketin sivuilta tai facebook-tapahtumasta.

Teurastamo Night Market 23. – 24.8.2018
Teurastamo, Kalasatama (METRO)
Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

TO 23.8. klo 17 – 23 (02)

TANSSIA: Mikaela Jokinen & Tanssiryhmä Etnica, Sähkösahabalettia: ”Herkkyys ja voima” (Sanna Karlsson-Sutisna)

TAIDETTA: Kohta Artspace: Martti Aiha, Omakuva + galleriaesittelyjä, AGK Tsiigaa: Sanna Karlsson-Sutisna, veistoksia; Kaarina Alsta, maalauksia; Aira Salomaa, maalauksia

VIDEO/ELOKUVA: Susanna Leinonen Company: SEE| OBEY, HBO Nordic -esittelypiste

TYÖPAJAT: Kukkia ja Sidontaa: Kaisa Viitamäki & Tinttu Henttonen, Kirja&Verstas Askartelupaja lapsille

LIVE-MUSIIKKIA: Vallilan Tango, Jimi Tenor & Ilmari Heikinheimo, Iiris Kukka, Dxxxa D, Kaikuluotain, Raine Kokkinen & Friends, Kärtsy Hatakka, Tiina & Matteo (FIN/ITA)

DJ: CREAT #eroticlifestyle Dj´s, B-Side Dj´s

MUUTA: Alvarin Sauna avoinna, Grilli, A21 goes D.A.R.K. - fluorescent coctails, Kala-Kallen ”Rapujutut”, Ennustaja, Loitsuja tilauksesta, Food Street -ruokamaailma, JAS Vintage Kamerakauppa ostaa ja myy, Vintage-vaatteita, Fillaripianisti, After Dark Helsinki – kauhukierrokset

PE 24.8. klo 17 – 23 (04)

MUSIIKKIA: Windows 95 Man Show, Dj Laitoshoitaja, Distillery Clubnight w/ Windows 95 Man & Tommy Partynen, Singa Karaoke On Wheels,

PIHA: Kamppailulajit: Aikido (Meidokan), Iaido, Kyudo (Hikari ry.), Jodo (Helsingin Kendoseura KKTI)
Wrestling Show (FCF)

TAIDETTA: Kohta Artspace: Martti Aiha, Omakuva + galleriaesittelyjä
AGK Tsiigaa: Sanna Karlsson-Sutisna, veistoksia; Kaarina Alsta, maalauksia; Aira Salomaa, maalauksia

MUUTA: HBO Nordic -esittelypiste, Alvarin Sauna avoinna, Grilli, A21 goes D.A.R.K. - fluorescent coctails, Kala-Kallen ”Rapujutut”, Ennustaja, Loitsuja tilauksesta, Food Street -ruokamaailma, JAS Vintage Kamerakauppa ostaa ja myy, Vintage-vaatteita, After Dark Helsinki – kauhukierrokset, Kirja&Verstas Askartelupaja lapsille...