MTV
09:48 - 17.08.2018 / tv-sarjat / Findance
Duudsonit tuli taloon jatkuu pian MTV3-kanavalla

Duudsonit tuli taloon palaa tv-ruutuihin MTV3-kanavalla 11. syyskuuta.

Duudsoneista Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala lähtevät jälleen kiertämään maata ja taklaamaan ihan tavallisten suomalaisten perheiden arjen ongelmia.

Duudsonit lähtevät selvittämään mm. kipeää koulukiusaamisongelmaa, teinien ja vanhempien vakavaa keskinäistä luottamuspulaa ja aviokriisin jäljiltä repaleiseksi jääneen perheen tilannetta. Duudsonit kohtaavat myös todellisen kepposkuninkaan, ylivilkkaan lapsikatraan kanssa taistelevan sinkkuäidin sekä 11-lapsisen suurperheen ongelmineen. Mutta miksi palokunta saapuu paikalle, miksi ruokakaupassa syntyy täysi kaaos ja miten taskuparkkeeraus voi räjähtää? Entä mihin tarvitaan Batman?

- Tämä on tärkein ohjelma, joka me ollaan koskaan tehty! Pystyimme auttamaan perheitä joissa vierailimme, ja jaksojen tarinoihin pystyy samaistumaan myös kotisohvalla. Näin ohjelman vaikutus ulottuu läpi Suomen, kertoo Jarno Laasala.

- Olihan mahtavaa huomata, kuinka perheet ottivat meidät niin avosylin vastaan ja heittäytyivät täysillä mukaan. Tuntuu myös siltä, että itse on oppinut perheiltä arjesta ja elävästä elämästä vieläkin enemmän kuin aiemmilla kausilla, pohtii Jarppi Leppälä.

- Mielenkiintoistahan tässä on se, että vaikka me Duudsoneina mennään yllättämään perheitä meidän tavalla, niin lopulta ne on ne ihmiset, jotka yllättää meidät ainutlaatuisuudellaan ja positiivisuudellaan, HP Parviainen jatkaa.

Duudsonit ovat tällä kaudella reissussa ympäri Suomea. Perheiden luona vierailtiin Kyrössä, Terälahdella, Sippolassa, Parolassa, Hämeenlinnassa, Vähäkyrössä, Kaustisella ja Hollolassa.

Ohjelmaa voi seurata MTV3:n lisäksi Katsomo- ja C More -suoratoistopalveluissa.

artikkelin avainsanat:
Duudsonit Duudsonit tuli taloon MTV3