MTV
06:55 - 14.08.2018 / tv-sarjat / Findance
Posse palaa MTV3-kanavalle - entistä pidempiä jaksoja luvassa - mukaan liittyy Kalle Lamberg

Posse palaa MTV3-kanavalle 7. syyskuuta klo 20.00.

Viihdeohjelman lähetysaika pidentyy, jatkossa ryhmän toilailuista saadaan nauttia kahden tunnin ajan.

Uudistuneen ryhmän muodostavat Viivi Pumpanen, Jarppi Leppälä, H-P Parviainen, Jaakko Saariluoma, Lakko, Herba ja uusi jäsen Kalle Lamberg.

- Olen superinnoissani päästessäni mukaan Possen porukkaan! Nyt kun olen saanut kuvata pätkiä tulevaan kauteen, olen saanut tuntea kuuluvani porukkaan ja minut on otettu avosylin vastaan!, Lamberg iloitsee.

- Possessa rakkaus osoitetaan sähköllä, suihkuilla, jauhotykillä ja räkäisellä naurulla, ja olenkin todella saanut kokea olevani rakastettu jo tässä vaiheessa! Odotan innolla suoria lähetyksiä, joissa pääsemme levittämään positiivista anarkiaa ja tuomaan iloa ihmisten perjantai iltaan! Posse on loistava formaatti, jota tehdään älyttömän kovalla porukalla ja ei ole mitään siistimpää, kun saada sanoa kuuluvansa Posseen!, hän jatkaa.

Kaksituntinen suora lähetys pitää sisällään suositut haastattelut, piilokameraosiot, suihkurallit, live-osiot ja mm. vuoristoratahaastattelut. Vuoristorataan tällä kaudella uskaltautuvat mm. Li Andersson, Arja Koriseva, Pikku G, Mikael Jungner ja Benjamin. Suihkuralleissa puolestaan lähtevät käymään mm. Elias Kaskinen ja Elias Gold sekä Seksikäs Suklaa, Prinssi Jusuf ja Blokess.

Viidennellä kaudella on luvassa myös aivan uusia, hulvattomia ja vauhdikkaita ohjelmaosioita, kuten Lakon ja Herban inserttisarja, jossa seurataan diginatiivien selviytymistä eräoloissa, erilaisten tehtävien ja kisojen parissa. Lisäksi katsojat pääsevät tällä kaudella uuteen rooliin, kun Kohtuuton tehtävä -osio alkaa.

Posse on katsottavissa myös Katsomossa ja C More -suoratoistopalvelussa.