Pasi ja Anssi / YouTube
05:40 - 19.07.2018 / musiikki / Findance
Temptation Island Suomi -kaunottaret mukana hervottomalla kesävideolla

Mikä yhdistää pinkin lentävän ruumisauton avaruudessa, hevoset rannalla, kusisen matkailuauton, Desperado-elokuvan ja moottoriurheilun? Pasi ja Anssi, joka julkaisi juuri uuden musiikkivideon iPanema.

- Haluttiin tehdä rauhallinen musavideo, jossa oltais cooleja desperadoja jossain Meksikossa, mutta rahat riitti vaan Kauhajoelle ja tekoviiksiin, Anssi kertoo Findancelle.

Videon kuvauksissa Kauhajoen Moottoristadionilla nähtiin kaikkea sataa viittäkymppiä menevästä ruohonleikkurista saunarekkaan.

- Ollaan vähän hämillämme siitä, että paikalle saatiin niin paljon sakkia, luultiin että jouduttais olemaan kaksisteen vesisateessa.

Mukaan hyppäsivät myös Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Jennika Räsänen ja Hanna Lehikoinen.

- On ne kai edelleen sinkkuja vaikka videossa olikin aika kuumat paikat, Anssi tuumailee.

Anssi kuvailee uutta biisiä roadtrip-henkiseksi kesäiseksi matkustusbiisiksi, jossa matkataan tarunhohtoiseen Ipanemaan, jossa sankaria odottaa kuuma sankaritar.

- Musavideota kuvattiin Kauhajoella kaksi 20-tuntista päivää kahden tunnin yöunilla ja Pasin sydän piti käynnistää uudelleen kesken kuvausten subbareista otetulla virralla. Levy-yhtiön sedät sano vaan lomilta, että hyvä video ja me oltiin et kiitti. Rahaa meni niin perkeleesti, mutta onneks saatiin sponsori niin selvittiin kaljapalkalla.

Pasi ja Anssi pokkasi edellisellä singlellään Mahtava peräsin ja pulleat purjeet Kissin kesähitti 2018 -tittelin.

- Keikkamyynti käy hemmerin kuumana tällä hetkellä ja veikkaan, että Kissin kesähitti 2018 ei sitä ainakaan oo hidastanut.

Katso iPanema-video alta: