C More
14:40 - 24.04.2018 / tv-sarjat / Findance
C More tarjoaa Ex-Onnelliset-sarjan kakkoskauden jo reilusti ennen MTV:n kanavia

Miljoonayleisön 1. kaudellaan saavuttanut Ex-Onnelliset jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin C More -suoratoistopalvelussa 31. toukokuuta alkaen.

Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä.

Kakkoskaudella keskiössä ovat laajenevat eroperheet haarautuvan rakkauden haasteineen, ja vanhojen asukkaiden lisäksi tapaamme joukon uusia asukkaita.

Uutta eropariskuntaa esittävät Venla-palkittu Eero Ritala ja Karoliina Blackburn.

— Toista kautta oli tosi mukava lähteä tekemään. Se oli myös 1. kautta helpompi siinä mielessä, että sarjan henkilöt on jo esitelty ja tällä kertaa päästään saman tien vauhtiin. Ihmissuhteet etenevät uusiin eron vaiheisiin ja kysymyksiin. Erosta on jo pari vuotta, elämät jatkuvat eri tahoillaan ja tuntuu että pitäisi olla jo omillaan. Silti jostain syvältä puskee edelleen esiin tunteita, joita ei välttämättä haluaisi tuntea. Uuden perheen myötä päästään jälleen tuoreemmankin eron pyörteisiin. Uudet kumppanit ja uudet lapset takaavat draamaa monessa kerroksessa, ohjaaja-käsikirjoittaja Vuoksenmaa kuvailee.

Sarjasta julkaistaan 31. toukokuuta kaksi ensimmäistä jaksoa. Sen jälkeen sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 12. Sarjan 1. kausi on katsottavissa C Moressa jo nyt.

Ex-Onnelliset esitetään myöhemmin MTV:n kanavilla. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla.

artikkelin avainsanat:
C More Ex-Onnelliset