Splash / AOP
10:40 - 29.01.2018 / musiikki / Findance
Weekend Festival 2018: David Guetta, Migos, JVG, Big Shaq, Showtek...

Loppuunmyydyllä Weekend Festivalilla kolme vuotta sitten viimeksi Helsingissä esiintynyt ranskalainen DJ-huippu ja musiikin todellinen megatähti David Guetta palaa Weekend Festivalille tulevana kesänä.

Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi, ja Hietaniemen uimarannalle odotetaan 17.-19. elokuuta yhteensä noin 100 000 festarivierasta.

Muita nyt julkistettavia artisteja ovat Bad and Boujee -kappaleellaan suursuosioon noussut maailman suosituin räp-ryhmä, yhdysvaltalainen Migos, hollantilainen future house -guru Oliver Heldens, Weekend Festivalin äänestyksien kestosuosikki Showtek sekä huikean viraali-ilmiön viime vuoden lopulla synnyttänyt räppäri Big Shaq.

Weekend Festivalin ensi kesän artistikattauksessa nähdään myös kovassa nosteessa olevat urbaanin musiikin nimet Ski Mask The Slumb God ja Suomeen pitkään toivottu englantilainen naisräppäri ja laulaja Stefflon Don.

Weekend Festival on aina yllättänyt yleisöään myös tuoreilla elektronisen musiikin nimillä, ja näistä ensimmäisenä julkaistaan Slushii, joka yhdistelee musiikissaan useita eri tanssimusiikin tyylilajeja. Kotimaisista artisteista festivaalilla nähdään nyt ensimmäisenä julkistettava JVG. Seuraavat artistit julkistetaan maanantaina 5. helmikuuta.

Ensimmäiset tuhannet Weekend Blind -liput myytiin loppuun tammikuun alussa, ja seuraavaksi käynnistyy lippujen ennakkomyynti 31. tammikuuta.