action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Pablo Escobar jätti jälkeensä jotain erittäin arvokasta - kaksi CIA:n agenttia uskovat löytävänsä aarteen

13.12.2017 / klo 17:10 / LE / viihde

Aikoinaan maailman rikkaimpana huumediilerinä pidetty Pablo Escobar on tunnettu lähes kaikkialla maailmassa.

"Kokaiini kuninkaan" väitetään kerran ostaneen kuminauhoja noin 2300 euron edestä, jotta hän pystyi laittamaan nippuun kaiken käteisen, jota hänellä oli.

Uransa huippuhetkellä hänellä kerrotaan olleen rahaa lähes 25 miljardia euroa ja muun muassa tästä syystä hän halusikin laittaa rahojaan eri paikkoihin.

Tämä ei ollut helppo tehtävä, sillä hänen kotimaansa eli Kolumbian pankeista suurin osa kieltäytyi koskemaan herran rahoihin. Escobar kuitenkin onnistui tallettamaan osan rahoistaan sveitsiläisiin pankkeihin.

Escobarin kerrotaan myös piilottaneen rahaa kaivamalla sitä maan alle. Rahojen hautaamisen hoiti eräs hänen miehistään, jonka Escobar tappoi tehdyn työn jälkeen, ettei kukaan muu kuin hän itse tietäisi kätköstä.

Koska itse Escobar menehtyi maansa poliisien luoteihin vuonna 1993, ei hänen rahakätköistään tiedä kukaan. Kaksi entistä CIA:n agenttia Doug Laux ja Ben Smith osaavat sanoa kätköstä sen verran, että se sijaitsee Kolumbiassa.

He uskovat löytävänsä rahakätkön, mutta kertovat samalla sen olevan äärimmäisen vaarallinen tehtävä, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä