13:10 - 17.06.2014 / viihde / Findance
Coca-Cola-pulloihin jälleen suomalaisia nimiä - todennäköisyys löytää omasi kasvaa huomattavasti

Coca-Cola ja Coca-Cola zero -logot tekevät kesällä pullojen etiketissä jälleen tilaa suomalaisille etunimille. Tänä vuonna nimiä on lähes neljä kertaa enemmän kuin viime vuonna.

Nyt peräti n. 90% suomalaisista voi löytää oman nimikkopullonsa kaupasta. Etiketteihin on painettu 581 yleisintä suomalaisnimeä. Joukossa on 431 uutta nimeä mm. Anton, Juuso, Pihla ja Peppi ja sadat muut, jotka viime vuonna eivät löytäneet omaa nimikkopulloaan.

– Nimikampanjassa on kyse hyvien hetkien jakamisesta ystävien ja läheisten kanssa. Pullot kutsuvat suomalaiset pitämään hauskaa, löytämään pulloista ystävien ja perheenjäsenten nimiä sekä jakamaan juoman heidän kanssaan. Kampanja sai viime kesänä hyvän vastaanoton, mutta moni jäi kaipaamaan omaa nimikkopulloaan. Siksi päätimme juhlia suomalaisten nimiä tänä vuonna vieläkin isommin. Halusimme mahdollistaa lähes kaikille suomalaisille oman nimikkopullon löytämisen, Coca-Cola Suomen brändivastaava Matti Takkinen kertoo.

Kesän erikoisuuksia ovat heinäkuussa toimivasta Helsingin Kampin Narinkkatorilla Coca-Colan pop-up-myymälästä saatavat sukunimipullot sekä lähes puoli miljoonaa etunimeä kattava verkkokauppasovellus.

artikkelin avainsanat:
Coca-Cola ruoka