12:10 - 03.03.2014 / viihde / Findance
Karkit halpenevat! - S-kauppojen irtomakeisiin mullistus

S-ryhmä aloittaa maaliskuusta alkaen oman irtomakeis- ja snacks-konseptin. Aiemmin irtomakeisia on S-kaupoissa tarjoillut mm. Candyking.

- Jatkossa konsepti ja kalusteet ovat S-ryhmän omia ja myymälähenkilökunta laittaa tuotteet esille. Uusien konseptien myötä toimintatavat ovat yhtenäiset ja tasapuoliset kaikkien tavarantoimittajien kanssa. Uusilla konsepteilla pystytään tarjoamaan asiakkaille kuluttajalähtöiset valikoimat ja edullisempi hintataso, S-ryhmän päivittäistavarakaupan ryhmäpäällikkö Antti Oksa kertoo Patarumpu-sivustolla [lähde].

- Irtonamuja- ja Irtosnacks-konsepteilla tarjoamme kuluttajalähtöiset valikoimat edulliseen hintaan. Uusiin konsepteihin tulee myyntiin kattava valikoima kaikkien tuntemia ja perinteisiä kestosuosikkeja sekä myös uusia makuelämyksiä. Konsepteilla on omat, ajanmukaiset visuaaliset ilmeensä.

Irtonamuja-konsepti tulee yhteensä yli 600 myymälään, useimpiin Prismoihin, S-marketeihin ja pienmyymälöihin (Sale, Alepa, ABC-liikennemyymälä). Irtosnacks-konsepti tulee reiluun 100 myymälään. Uudistus tapahtuu kaikkialla viimeistään syksyyn mennessä.

artikkelin avainsanat:
ruoka