15:33 - 05.06.2010 / viihde / Findance
Brittijournalisti toi esille valtiovarainministeri Kataisen Bilderberg-kuviot


Kerroimme torstaina, että Suomen valtiovarainministeri Jyrki Katainen osallistuu valtiovarainministeriön ilmoituksen mukaan Bilderberg-kokoukseen Sitgesissä, Espanjassa 3. - 6. kesäkuuta.

Vuosittain valtamedialta salassa järjestettävien Bilderberg-kokouksien salamyhkäisyys on herättänyt epäluuloja ja asioita tutkineet ja sisäpiireihin soluttautuneet väittävätkin, että Bilderberg-kokouksissa tehdään erittäin merkittäviä linjavetoja maailmaa koskevista ratkaisuista, joissa pääosassa on suuryritysten tahto demokratiasta välittämättä.

Vuosikausia Bilderberg-kokouksia tutkinut Jim Tucker kertoi yhdysvaltalaista vaihtoehtomediaa edustavan Alex Jonesin puhelinhaastattelussa, että hän on lähteidensä kautta saanut tietoonsa, että Sitgesissä on puhuttu mm. Iranin-sodan valmisteluista. Tuckerin mukaan tänä vuonna merkittäviä ihmisiä on jättänyt tulematta kokoukseen, koska sen huomioarvo on kasvanut huomattavasti netin myötä.

Kataisen lisäksi muista Suomen edustajista ei ole tiedotettu. Tämän vuoden osallistujalista ei myöskään ole vielä vuotanut ulkopuolisille, mutta Tucker kertoo mm. Bill Gatesin olevan paikalla.

Sekä Russia Today -kanava, että Alex Jones haastattelivat paikalla olevaa brittitoimittajaa Charlie Skeltonia, joka nostaa mielenkiintoisesti esille nimenomaan Suomen valtiovarainministerin (kohdassa 4.13).

Aiemmin vitsinä pitämäänsä Bilderbergiä nyt vahvasti tutkiva Skelton puhuu Alex Jonesin haastattelussa mm. Bill Gatesin valheista koskien Espanjan-vierailua.


Suomen valtamediat eivät tänäkään vuonna ole kertoneet Bilderberg-kokouksesta sanaakaan joitakin yksittäisiä valtiovarainministeriön tiedotteen lainauksia lukuun ottamatta.