Findance.com
10:10 - 06.07.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Nainen perui häät, koska sai tietää veljensä olevan myös sulhasensa lapsi
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Naisen oli pakko purkaa kihlaus todella erikoisen syyn takia. Syynä oli se, että hänen veljensä oli myös hänen sulhasensa poika, raportoi Daily Star.

Sulhanen oli aina tullut hyvin toimeen naisen äidin kanssa ja nyt nainen tiesi, että vähän liiankin hyvin. Nainen oli seurustellut miehen kanssa jo vuosien ajan. Naisen mukaan mies on aina ollut ystävällinen ja hän on myös komea sekä hauska. Monet ovat sanoneet naiselle, että hän on onnekas, kun sai koko paketin.

Nainen on nyt todella järkyttynyt, koska mies on mm. kohdellut häntä aina rakastavaisella ja kunnioittavalla tavalla. Nainen on myös aina ollut hyvissä väleissä äitinsä kanssa. Heillä on läheiset välit, joten silloin kuin äiti oli tullut raskaaksi tuntemattomalle miehelle, oli se ollut naiselle suuri yllätys.

Nainen on aina auttanut äitiään huolehtimaan veljestään, jota hän rakastaa. Myös naisen sulhanen oli auttanut pitämään pojasta huolta ja ottanut hänet jopa retkilleen mukaan. Se tuntui normaalilta, koska hänhän oli naisen miesystävä.

Naiselle oli paljastunut kaikki siinä vaiheessa, kun hän oli nähnyt hänen sulhasensa ja äitinsä väliset salaiset viestittelyt. Äiti oli kertonut niissä, kuinka on ikävää, että hänen poikansa ei voi tutustua isäänsä ja hän tuntee syyllisyyttä siitä, että hänen täytyy valehdella tyttärelleen. Mies kertoi viesteissä, että ei halua menettää naistaan, joka tapahtuisi, jos nainen saisi tietää hänen olevan naisen veljen isä.

Naisen äiti oli tullut raskaaksi ilmeisesti naisen tyttöjenreissun aikana, jolloin äiti oli illastanut tyttärensä sulhasen kanssa. Nainen ei ole saanut asiasta kovin selkeää selitystä, koska äiti ja sulhanen ovat rakastelleet vielä tuonkin jälkeen muutaman kerran. He lopettivat tekemästä niin sen jälkeen, kun äiti oli tullut raskaaksi.

Nainen ei ole vielä nähnyt äitiään sen jälkeen, kun kaikki tämä selvisi hänelle. Kihlauksen hän on jo purkanut.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!