Findance.com
16:10 - 10.07.2024 / maailmalta / Findance
Nainen on valehdellut miehelleen 20 vuotta - "Tämä on uuvuttavaa ja olen liian syvällä"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs nainen on tunnustanut pitäneensä suurta salaisuutta mieheltään 20 vuoden ajan, eikä miehellä ole vieläkään aavistustakaan totuudesta. Nyt hän ei tiedä, kuinka kertoa hänelle, kirjoittaa Mirror.

Nainen kertoi Luisa Zissmanille ja Anna Williamsonille, LuAnna-podcastin juontajille, että hän lupasi tehdä miehelleen isoäitinsä curryreseptin, joka oli kulkenut sukupolvien ajan, mutta kun tuli aika valmistaa ruoka, hän käytti kaupan valmista currytahnaa.

Aluksi hän ei ajatellut pientä valhettaan sen enempää, mutta pian siitä tuli paljon suurempi valhe, kun hänen miehensä ehdotti, että hän tekisi sitä koko perheelle.

"Siinä vaiheessa minun oli pakko jatkaa valhetta", hän kertoi.

"Mieheni perhe oli haltioissaan aidosta currysta ja sanoi sen olevan parasta, mitä he olivat koskaan maistaneet."

Nyt pariskunta on ollut naimisissa 20 vuotta ja heillä on kolme lasta, mutta nainen valehtelee edelleen currystään. Hän ei ole koskaan kertonut miehelleen tai tämän perheelle, mistä curry todella koostuu, mutta tekee sitä heille edelleen kuukausittain.

Hän jopa hävittää salaa tyhjät currytahnapurkit ja teeskentelee käyttävänsä erilaisia mausteita.

Vuosien mittaan hän on joutunut lisäämään valheita selittääkseen, miksi heidän lapsensa eivät voi oppia reseptiä. Hän kertoi miehelleen, että vain tyttäret voivat oppia salaisen reseptin, ja koska heillä on kolme poikaa, kukaan heistä ei voi tietää sitä.

"Tämän valheen laajuus on uuvuttava. Minun täytyy teeskennellä perjantaisin, kun mieheni on töissä, että vietän tunteja salaisia aineksia valmistaen."

Kommentoijat videolla keksivät nerokkaita tapoja auttaa naista peittämään valheensa. Eräs henkilö ehdotti: "Tyhjennä tahna jääpalamuotteihin ja pakasta se, sano että olet esivalmistanut osan kastikkeesta nopeuttaaksesi valmistusta."

Toinen lisäsi: "Osta kastiketta suurina erinä ja pakasta se! Aina kun teen currytahnaa, teen sitä suurina erinä ja pakastan sen. Kuka haluaa viettää tunteja sen tekemiseen kuukausittain?"

TikTok-video

@everything_luanna What would you do in this situation?! @Luisa Zissman @Anna Williamson @Global Listen to the full episode NOW! Just search ‘LuAnna’ wherever you get your podcasts #luanna #luannathepodcast #confession #juicyconfessions #funnypodcast #podcastclips original sound - LuAnna: The Podcast

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!