Findance.com
16:10 - 05.07.2024 / maailmalta / Findance
Poikaystävä kosi heti petipuuhien jälkeen - "Olen raivoissani!"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs nainen kertoi olevansa pettynyt, kun hänen poikaystävänsä kosi häntä heidän makoillessaan sängyssä seksin jälkeen.

Nainen jakoi Mirrorin mukaan tarinansa Mumsnetissä. Hän selitti, ettei hän yleensä halua olla huomion keskipisteenä eikä toivoisi suurta ja näyttävää kosintaa, mutta olisi kuitenkin kaivannut hiukan romantiikkaa ja vaivannäköä.

Hän kertoi, että vaikka he molemmat olivat olleet naimisissa aiemmin, se ei selitä hänen rakkaansa käytöstä.

"Tässä ehkä ei ole paras aika mainita tätä, mutta haluan meidän olevan kihloissa ennen vuoden loppua, mitä jos menisimme kesällä ostamaan sormuksen?", poikaystävä oli ehdottanut.

Raivoissaan nainen avautui Mumsnetin Relationships-foorumilla, kertoen, että hän halusi vain purkautua eikä varsinaisesti hakea neuvoja. Hän päätti kirjoituksensa sanomalla: "Tässä se nyt on. Tällaisen kosinnan saan, ilman ajatusta tai mielikuvitusta. Minun täytyy valita oma kihlasormukseni. Tämä tuntuu todella pettymykseltä."

Ehkä hieman yllättäen useimmat kommentoijat olivat enemmän hänen poikaystävänsä puolella kuin hänen itsensä.

"Mielestäni se on aika suloinen ja aito tapa tehdä se", eräs nainen tunnusti.

"Yksinkertainen, suora ja hyvin paljon 'haluan sinun tietävän, että haluan sinun olevan minun. Voit valita sormuksen.' Pidän siitä."

Toinen puolustaja sanoi: "Hän kävi aikuismaisen keskustelun kanssasi ja ilmaisi ajatuksensa ja tunteensa. Tämä on paljon tärkeämpää kuin typerät elokuvamaiset kosinnat."

Kolmas Mumsnet-käyttäjä samaa mieltä: "Tämä kuulostaa täydelliseltä. Te molemmat haluatte mennä naimisiin, joten menette yhdessä valitsemaan sormuksen. Vihaan ajatusta, että mies vain ojentaa naiselle sormuksen... jos aiotte viettää loppuelämänne yhdessä, niin yhteinen päätös on oikeastaan romanttisempaa."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
kosinta lifestyle parisuhde rakkaus romantiikka
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!