Findance.com
02:10 - 11.07.2024 / maailmalta / Findance
Naapurin tytär varasti lapsen herkut - Äiti ryhtyi järeisiin toimenpiteisiin
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Erään äidin kärsivällisyys oli loppu, kun hänen naapurin tyttärensä varasti lahjan, jonka hän oli tuonut pojalleen matkalta. Äiti kertoo tarinansa, joka on saanut paljon sympatiaa netissä.

Eräs nainen kertoi, kuinka hän oli joutunut lopulta puuttumaan tilanteeseen, kun naapurin tytär oli tullut heidän kotiinsa ja "häirinnyt kaikkea, kiipeillen huonekaluille ja rikkoen tavaroita". Hän kuvaili lasta "pakonomaiseksi valehtelijaksi ja ilkeäksi pieneksi tytöksi", ja harkitsi lapsen kieltämistä tulla heidän kotiinsa.

Äiti avautui kokemuksestaan Mirror-lehden mukaan Mumsnet-sivustolla: "Tulin perjantaina lomalta ja toin pojalleni ison purkin hänen lempisuklaataan tax-free-myymälästä. Hän on säästänyt niitä ja ottanut vain muutaman kerrallaan."

Naapurin tyttö tuli leikkimään hänen poikansa kanssa, ja poika näytti hänelle, mitä hänen äitinsä oli tuonut. "Heti kun poikani lähti huoneesta leikkimään ulos, tyttö söi koko purkillisen! Muistakaa, että tämä oli valtava purkki suklaata", äiti raivosi.

Äidin poika oli niin "vihainen", että hän halusi naapurin tytön lähtevän. "Hän lupasi korvata suklaat, mutta ei ole tehnyt niin. Heillä ei ole paljon rahaa, joten en odota sitä", äiti jakoi.

Naapurin tytön käytös aiheuttaa kiusallisia tilanteita

Äiti päätti viestinsä kirjoittamalla: "Hän tulee meille joka päivä, ja olen sanonut ei, koska poikani ei halua häntä tänne. Tilanne on jo kiusallinen, kun joudun lähettämään hänet takaisin kotiin 2-3 kertaa päivässä.

"Miten voisin sanoa tämän nätisti hänen äidilleen, että en halua hänen tulevan meille? Hän on pakonomainen valehtelija ja ilkeä pieni tyttö."

Kommentit olivat täynnä äidille osoitettua tukea. Eräs käyttäjä kirjoitti: "Käännytä hänet aina pois, älä anna hänen tulla kotiisi. Kaikella kunnioituksella, olit hölmö, kun päästit hänet sisään lauantaina, kun olet kokenut hänen kanssaan aiemmin ongelmia. Sinun on jatkuvasti sanottava ei, älä anna periksi, vaikka hän kuinka vaatisi. Se saa hänet vain uskomaan, että vaatiminen on tie sisään."

Toinen kirjoitti: "Voitko lopettaa oven avaamisen, lähettää äidille viestin ja sanoa, että koska poikasi on vihainen hänen tyttärelleen, et pidä sopivana, että hän tunkeutuu taloosi jatkuvasti?"

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
naapuri naapurit äitiys
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!