Findance.com
02:10 - 22.06.2024 / maailmalta / Findance
Olen kyllästynyt ihmisten kommentteihin siitä, kuinka onnekas olen, kun minulla on komea mies
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs nainen, joka kuvailee itseään rumaksi, on saanut tarpeekseen siitä, että ihmiset kertovat hänelle, kuinka onnekas hän on saadessaan olla naimisissa komean miehen kanssa.

"Olen saanut kuulla ulkonäöstäni koko elämäni ajan"

Nainen, joka luonnehtii Mirrorin mukaan itseään 'rumaksi' tai 'parhaimmillaankin keskinkertaiseksi', on kertonut saavuttaneensa sietokykynsä rajan ihmisten huomautellessa hänen onnekkuudestaan saadessaan olla naimisissa niin komean miehen kanssa.

"Kaikenlaisten rumien kommenttien kohteena oleminen on ollut osa elämääni. Minun on täytynyt nähdä, miten kauniita ystäviäni kohdellaan eri tavalla kuin minua," hän kertoi ja jatkoi: "Se on sellainen etuoikeus, jota en koskaan tule kokemaan, ja se harmittaa."

"Mieheni on komea, mutta en pidä siitä, että ihmiset kommentoivat asiaa"

Hänen miehensä, jota verrataan usein Hemsworthin veljeksiin – viitaten Lukeen, Chrisin ja Liamin – on monien mielestä hyvin komea, eikä nainen ole tästä eri mieltä.

"Hän on komea mies, en kiistä sitä ollenkaan", hän sanoi, mutta korosti, että kommentit hänen ulkonäöstään ärsyttävät häntä.

"Kun ihmiset tapaavat mieheni ensimmäistä kertaa, saan aina kommentteja kuten: 'Oletpa onnekas, että sait tuollaisen miehen' tai 'Siinäkö on sinun miehesi?'"

"Ei koskaan toisinpäin"

Nainen kertoi, että vaikka jotkut kommentit saattavat olla viattomia, kaksi asiaa ärsyttää häntä erityisesti:

"Ensinnäkin painotus tietyissä sanoissa, jotka selvästi vihjaavat, että he pitävät häntä aivan liian hyvänä minulle. Toiseksi, koskaan ei sanota toisinpäin. Kukaan ei koskaan huomauta miehelleni, kuinka onnekas hän on saadessaan minut."

"Se sai minut tuntemaan itseni mitättömäksi"

Hän kertoi myös, että entiset työkaverit ravintolassa olivat ihmetelleet, kuinka hän oli onnistunut naimaan niin komean miehen:

"Työkaverini kysyi ihmeissään: 'Onko hän sinun miehesi?' Kuulin sitten työkaverieni puhuvan: 'Joo, se on hänen miehensä. Miten ihmeessä hän onnistui siinä?' Tunsin oloni surkeaksi ennen päivän loppua."

"Olen myös arvokas ihminen"

Nainen päätti purkaa tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassa sanoen: "Sain taas tänään tällaisen kommentin. En tiedä, johtuuko se siitä, että tunnen itseni tänään erityisen epävarmaksi, mutta hyvä luoja. Olen myös arvokas ihminen, ja on asioita, joiden takia mieheni on onnekas saadessaan minut (ja hän on täysin samaa mieltä, mutta se siitä)."

Monet lukijat asettuivat naisen tueksi ja tarjosivat lohduttavia sanoja: "Ihmisten vertaaminen kumppanin perinteiseen viehätysvoimaan on hyvin pinnallista. Ei ihme, että tunnet olosi huonoksi, se on hyvin epäreilua," sanoi yksi, kun taas toinen kommentoi: "Rentoudu ja nauti suhteestasi. Lupaan, että kaikki on hyvin."

Eräs lukija totesi: "Olen varma, että miehesi valitsi sinut, koska olet nainen, joka on sen arvoinen. Se ei ole onnea, vaan kovaa työtä ja vaivannäköä olla loistava ihminen," kun taas toinen innostui: "Miehesi on onnekas saadessaan sinut!"

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!