Findance.com
04:10 - 22.06.2024 / maailmalta / Findance
Isä jätti yhden lapsen tyttärensä syntymäpäiväkutsusta - "Hän ei ansainnut kutsua"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Yksinhuoltajaisä on saanut kiitosta siitä, että hän ei kutsunut yhtä lasta tyttärensä luokalta tämän 7-vuotissyntymäpäiväjuhliin.

Pojan äiti kuitenkin väittää, että isä opettaa tyttärelleen huonoja tapoja.

Isän mukaan tytär ei halunnut kutsua poikaa, koska tämä oli kiusannut häntä koko kouluvuoden ajan. Isä puolusti tyttärensä päätöstä, vaikka pojan äiti vastusti sitä voimakkaasti, kertoo Mirror.

Isä kirjoitti somessa: "Olen rehellisesti sanottuna vasta opettelemassa tätä isyyttä. Olen ollut tyttäreni elämässä vasta hieman yli vuoden, kun sain tietää hänestä ja otin hänet hoitooni äidin poistuttua kuvioista."

Isä selitti, että Nick oli ollut suuri kiusaaja ja saanut monet vanhemmat valittamaan hänen käytöksestään.

Nick oli tehnyt tyttären elämästä vaikeaa koulussa ja saanut tämän itkemään useasti. Opettajat olivat luvanneet puuttua asiaan ja pitää Nickin erossa tytöstä.

"Opettajat ovat kuulemma keskustelleet Nickin äidin kanssa monta kertaa, mutta äiti vain hemmottelee poikaa", isä kertoi.

Äidin raivostuminen ja isän päätös

Kun isä oli hakemassa tytärtään koulusta, Nickin äiti tuli vaatimaan selitystä, miksi hänen poikaansa ei oltu kutsuttu syntymäpäiville.

Isä kertoi, että tytär ei ollut halunnut Nickiä paikalle, koska tämä oli ollut ilkeä koko vuoden. Äiti oli vaatinut, että isä antaisi pojalle mahdollisuuden ystävystyä muiden lasten kanssa.

Isä puolusti päätöstään sanoen, että tytär ei ollut velvollinen kutsumaan poikaa, joka oli saanut hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi ja kiusannut häntä.

"Äiti sanoi, että minun pitäisi hävetä itseäni, kun en käyttänyt tilaisuutta opettaa tyttärelleni myötätuntoa. Se oli todella intensiivinen kohtaaminen, mutta en silti suostunut antamaan kutsua, koska tyttäreni ei halunnut Nickiä juhliinsa", isä kertoi.

Some tukee

Sosiaalisen median käyttäjät tukivat isän päätöstä ja pitivät hänen toimintaansa oikeutettuna.

Yksi käyttäjä kirjoitti: "Ainoa opetus, joka tässä tarvitaan, on se, että huonosti käyttäytyminen johtaa ulkopuolelle jäämiseen."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Nickin äidin pitäisi hävetä itseään. Tämä olisi loistava tilaisuus opettaa pojalleen tekojen seurauksista."

Kolmas käyttäjä kommentoi: "Kyseessä on tyttäresi juhlat, eikä hän halunnut kutsua Nickiä. Jos Nickin äiti haluaa hänen tulevan toimeen muiden lasten kanssa, miksi hän ei järjestä omaa juhlaansa?"

Isä kertoi, että hänellä oli epävarmuuksia siitä, oliko hän toiminut oikein, mutta hän halusi, että tytär tuntisi olonsa mukavaksi ja onnelliseksi syntymäpäivillään.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!