Findance.com
02:10 - 16.06.2024 / maailmalta / Findance
"Isä seurusteli minua nuoremman naisen kanssa" - Näin erikoisesti nainen, 26, kosti
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

26-vuotias nainen kertoo Mirrorin mukaan kostostaan isälleen, joka seurustelee häntä nuoremman naisen kanssa – ja toivoo, että se opetti isälle, kuinka naisia tulisi arvostaa

Nainen paljasti somessa, että hänen vanhempansa erosivat kaksi vuotta sitten, minkä jälkeen hänen 57-vuotias isänsä palasi deittailun pariin.

Hänen isänsä kiinnostui kuitenkin vain nuorista naisista, ja tytär uskoi sen johtuvan heidän ulkonäöstään ja kokemattomuudestaan.

"Isästäni on tullut tyypillinen 'rikas mies, joka tapailee nuorta bimbo-päivitystä', ja se on saanut äitini tuntemaan itsensä kuin eilisen päivän roskaksi", hän kertoi.

Kun isä järjesti puutarhajuhlat Beckyn, 25-vuotiaan tyttöystävänsä, syntymäpäivän kunniaksi, nainen päätti kostaa isälleen hänen omilla aseillaan.

"Löysin itselleni vanhemman miehen ja päätin tuoda hänet juhliin. Kuinka vanha hän on? Hän on 62!", nainen selitti.

Juhlien alkaessa hän esitteli "uuden poikaystävänsä" isälleen ja tämän ystäville.

"Oli taiteellista nähdä isäni ja hänen ystäviensä ilmeet, kun toin vanhan 'poikaystäväni' pääpöytään. Olisinpa ottanut kuvan heidän ilmeistään", nainen naureskeli.

Opetus isälle

Nainen teki kaikkensa saadakseen isänsä tuntemaan olonsa epämukavaksi.

"Mikä hätänä, isä? Näytät vähän kalpealta – Becky, sinun pitäisi hakea hänen sydänlääkkeensä, tämä juhla saattaa olla hänelle liikaa!" hän vitsaili.

Hän istui poikaystävänsä syliin ja teki selväksi, että jos isä voi seurustella häntä nuoremman naisen kanssa, hän voi seurustella vanhemman miehen kanssa.

Nainen oli tyytyväinen nähdessään, kuinka hänen isänsä heitti Beckyn pois sylistään ja raivostui.

"Ja parasta oli, että yksi hänen liikekumppaneistaan tunsi tämän poikaystäväni! He olivat golfkavereita", nainen kertoi.

Nainen toivoo, että hänen isänsä oppi arvostamaan naisia enemmän.

"En pidä siitä, että isäni kohtelee toista ihmistä seksuaalisena objektina, ja yritin näyttää hänelle, miltä se tuntuu", nainen sanoi.

Hän toivoo, että hänen tekonsa herättivät isän ajattelemaan uudelleen, kuinka hän kohtelee naisia ja kunnioittaa tyttärensä tunteita.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!