Findance.com
12:10 - 09.05.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Ruokalähetti kieltäytyi toimituksesta, koska asiakas ilmoitti saapuvansa ovelle nakuna
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Eräs ruokalähetti avautuu, kuinka hän sai kärsiä siitä, että asiakas halusi ottaa ruokalähetyksen vastaan alasti. Lähetti on itse nainen ja asiakas, jonka luokse hänen oli tarkoitus toimittaa ruokaa, on mies.

Miesasiakas oli lähettänyt naiselle viestin, jossa kertoi olevansa nudisti ja tulevansa vastaanottamaan ruokalähetyksen ilman vaatteita, raportoi Unilad.

Naislähetti oli päättänyt, ettei halua toimittaa ruokalähetystä alastomalle miehelle, joten hän oli pyytänyt peruuttamaan lähetyksensä. Hänellä oli aikaa tehdä se, koska ruoka, joka hänen oli tarkoitus toimittaa asiakkaalle, ei ollut vielä valmistunut. Tässä välissä hän oli ehtinyt saamaan alastomalta asiakkaalta tuon viestin.

Kun nainen oli soittanut ruokalähetyksen tukeen ja ilmoittanut halustaan peruuttaa tilaus, sieltä olikin tullut kieltävä vastaus. Sieltä kerrottiin, että naisella ei ollut hyvää syytä perua toimitustaan ja hänelle ei maksettaisi siitä mitään. Nainen koki tämän siten, että häntä rangaistiin tästä.

Moni naisen avautumisen nähnyt on sitä mieltä, että oli väärin rangaista naista tästä ja olisi kohteliasta pukea jotain päällensä, kun hakee ruokatoimituksen ovelta. Joku piti miestä kammottavana ihmisenä, joka vain halusi, että toinen ihminen näkee hänen sukukalleutensa.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat