Mika Vallineva
18:10 - 04.05.2024 / musiikki / Findance
Sana jatkaa anteeksipyytelemättömällä tyylillään tanssittavassa asennebiisissä

Viime julkaisujensa myötä juurilleen räpin maailmaan palaava Sana jatkaa anteeksipyytelemättömällä tyylillään, ja tarjoilee nyt kuuntelijoilleen tanssittavan asennebiisin Upee.

Vahvasti modernista clubiräpistä ja K-popista vaikutteita ottanut kappale on röyhkeä voimabiisi, joka liputtaa itsensä hyväksymisen ja rakastamisen puolesta, samalla kun vihakommentit viuhuvat ohi.

"Toivon tämän biisin muistuttavan kuuntelijoita siitä, miten upea jokainen meistä oikeasti on. Kun sen pitää mielessään ja näkee oman upeutensa, ei muiden ikävillä kommenteilla ole enää samanlaista painoarvoa", Sana painottaa.

Sana on puhunut jo vuosia kiusaamisen vastaisesti kertoen omista kiusaamiskokemuksistaan, jotka ajoittuivat 2000-luvun alkupuolelle nuoren tytön löydettyä rap-harrastuksensa. Myöhemmin raju kiusaaminen siirtyi sosiaaliseen mediaan ja varsinkin artistin esiinnyttyä maailmantähti 50 Centin Suomen kiertueella, oli nettiraivo ylimmillään.

"Hyvinvoiva ihminen ei koskaan polje toista alaspäin, vaan tällaiset kommentoijat voivat huonosti ja purkavat valitettavasti omaa pahaa oloaan täysin satunnaisesti siihen henkilöön, joka sattuu sillä hetkellä eteen. Se on surullista. Kumpa he hakisivat, ja myös saisivat apua, Sana toteaa.

"Pelkään kuitenkin, että tällaista kommenttia tulee ihan maailmanloppuun asti, joten juuri siksi Upeen sanoma on niin tärkeä; annetaan niiden vihakommenttien vaan lennellä välittämättä niistä. Näytetään, että ne on täysiä huteja. Aina."

Sana - Upee - Spotify

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!