Findance.com
22:10 - 04.05.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Paketti katoaa miehen ulko-oven edestä jätesäkin toimesta - kaikki selviää ovikameran avulla

Rikollista toimintaa harjoitetaan monilla, joskus vähän oudoillakin, tavoilla.

Tässä on yksi oudoimmista tavoista, joilla joku on varastanut oven edestä sinne toimitetun paketin.

Varas jäi tietyllä tavalla kiinni varkaudestaan, koska varkaus oli saatu kuvattua videolle, kertoo Unilad.

Ovikamerassa näkyy jätesäkki, joka liikkuu

Jos näet jätesäkin liikkuvan itsestään, siinä voi olla kyse varkaasta, joka haluaa varastaa pihaltasi jotain. Niin kävi Omar Gabriel Munozille, joka saapui töistä kotiin ja luuli, että siellä häntä odottaa oven edessä paketti, joka oli ilmoituksen mukaan toimitettu hänen ovelleen.

Pakettia ei kuitenkaan näkynyt ja siksi Munoz päätti tarkistaa ovikameran kuvaamasta videosta, oliko pakettia edes toimitettu ovelle. Kun hän katsoi videota, näki hän siinä jätesäkin, joka liikkui. Videossa näkyi myös, kuinka joku oli jätesäkin sisällä ja nappasi paketin oven edestä.

Eräs videon nähnyt ehdottaa, että tämän kekseliään varkaan kannattaisi hyödyntää kekseliäisyyttään menemällä töihin, jossa pärjää tuollaisella luovuudella. Varkaan teko ärsytti monia, joiden mielestä on väärin, että sillä aikaa, kun muut ovat töissä, joku tekee näin törkeän teon ja kehtaa varastaa toisen omaisuutta.

Kaikki eivät uskoneet, että varkautta oli oikeasti tapahtunut, vaan heidän mielestään tämä tapahtuma oli lavastettu. Heidän mielestään jätesäkin sisällä on lapsi, jonka todistaa säkin alta vilahtavista pienistä jaloista ja sandaaleista.

Katso video alla:

artikkelin avainsanat:
hullut jutut kahjot rikolliset oudoimmat