Findance.com
02:10 - 04.05.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
60-vuotias nainen hyväksyttiin Miss Argentiina -kilpailuun hämmästyttävän nuoren ulkonäkönsä takia

Lakimies ja toimittaja Alejandra Marisa Rodríguez on 60-vuotias ja hän on juuri voittanut Miss Buenos Airesin tittelin ja samalla hän pääsi Miss Argentiina -kilpailuun. Hän näyttää todella nuorelta ja päihitti kilpailussa kymmenet paljon häntä nuoremmat naiset. Hänen kuviaan löytyy esimerkiksi hänen Instagram-tililtään, josta jokainen voi katsoa, kuinka nuorelta hän näyttää.

Miss Universum -kauneuskilpailusta poistettiin viime vuonna vuodesta 1958 voimassa ollut osallistujien yläikäraja. Nyt kaikki yli 28-vuotiaat täysi-ikäiset saavat mahdollisuuden päästä mukaan kisaan.

Rodríguez on kommentoinut voittoaan mm. näin:

"Olen erittäin innoissani ja on kunnia voittaa Miss Buenos Aires 2024 -titteli. Haluan näyttää tällä kaikille naisille, että kauneus ei ole kiinni iästä ja esteitä voi rikkoa. Harjoittelin fyysisellä tavalla ja kehitin itseluottamustani sekä lavataitojani. Halusin näyttää, että naisten voimaannuttamisella ei ole rajoja.”

Rodríguezin voitto on herättänyt kiivasta keskustelua netissä, ja jotkut ovat jopa järkyttyneet siitä, että nainen on yli 40-vuotias. Joidenkin mielestä hänellä on hyvät mahdollisuudet edetä kilpailussa ja päästä mukaan Miss Universum -kilpailuun.

"Kauneudella ei ole viimeistä käyttöpäivää ja jotta olisi kaunis pitää vain luottaa itseensä ja olla aito itsensä.”, kertoo Rodríguez.

Miss Argentiina valitaan 25. toukokuuta ja silloin selviää, edustaako 60-vuotias Rodríguez Argentiinaa Miss Universum-kilpailussa.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
ikä ikääntyminen naiskauneutta


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!