Findance.com
22:10 - 24.04.2024 / maailmalta / Markku Leppilampi
Pariskunta lahjoitti 22,5 miljoonan euron omaisuutensa pois - alkoivat munkeiksi

Varakas, intialainen pariskunta rakensi omaisuutensa tuottavalla rakennusliiketoiminnallaan. Rahaa kertyi aimo määrä, ainakin 22,5 miljoonaa euroa, Oddity Central kertoo.

Heidän elämänsä oli täynnä luksusta - hulppeita taloja, kalliita autoja ja muuta, mitä rahalla nyt saakaaan. Pariskunnan luksuselämänsä alkoi kuitenkin saada päätöksensä heidän lastensa inspiroimana.

Heidän 16-vuotias poikansa ja 19-vuotias tyttärensä vaihtoivat elämäntyylinsä vuonna 2022, kun luopuivat kaikesta ja alkoivat Jain-munkeiksi. Ilmeisesti lasten kokemus on ollut niin hieno, että vanhemmat päättivät niin ikään alkaa Jain-munkeiksi.

Jain-munkkien elämään kuuluu, että omaisuutta ei ole, ja selviytymisessä luotetaan muiden hyväntekeväisyyteen. Ennen munkeiksi ryhtymistä pariskunta antoi omaisuutensa hyväntekeväisyyteen.

He aloittivat omaisuutensa jakamisen neljän kilometrin mittaisella taipaleella, jonka aikana he antoivat ohikulkijoille niin rahaa kuin tavaroitakin. Tavaroihin kuului älypuhelimia ja jopa ilmastointilaitteita.

Jain-munkkeina heidän vaatetuksenaan on vain kaksi valkoista vaatetta. Lisäksi heillä on almukulho ja eräänlainen luuta, jolla he putsaavat istumapaikkansa ennen istumista. Luuta on myös symboli heidän väkivallattomalle elämäntavalleen. Alla video kulkueesta.

artikkelin avainsanat:
lifestyle omaisuus säästäminen talous