Findance.com
02:10 - 25.04.2024 / maailmalta / Findance
Kun uudet naapurit ovat nudisteja

Pienessä kaupungissa, jossa kaikki tuntevat toisensa ja harvoin tapahtuu mitään merkittävää, uusien naapurien saapuminen on nostattanut kulmakarvoja, raportoi Mirror.

Mies kertoi somessa havainneensa, että jokin aika sitten viereen muuttaneet naapurinsa ovat nudisteja. He eivät ujostele elämäntapaansa, vaan omaksuvat sen ylpeästi ja avoimesti.

Yllättävä näky keskellä pikkukaupunkia

Alueella, jossa talot sijaitsevat lähellä toisiaan, nudistinaapurit eivät jääneet huomaamatta.

"Kaikki on rauhallista kylmän sään aikana, mutta aina kun aurinko paistaa, heidän varustuksensa on näkyvillä! Emme voi tehdä asialle mitään, ei ole valituksia tehty eikä lakeja rikottu", mies selitti.

Hän myös mainitsi, kuinka huvittavaa oli nähdä aikuinen mies leikkaamassa nurmikkoa täysin alasti.

Kaupunkilaiset ovat ottaneet nudistit omakseen

Nudistinaapurit ovat pikkuhiljaa muodostuneet kaupungin paikallisiksi julkkiksiksi.

"He eivät ole äänekkäitä eivätkä tunkeilevia, joten en luokittele heitä helvetillisiksi naapureiksi, mutta he ovat tarpeeksi mielenkiintoisia jakaakseni tämän somessa", mies totesi.

Vaikka jotkut keskustelun osallistujat kyseenalaistivat alastomuuden laillisuuden julkisilla paikoilla, toiset jakavat kokemuksiaan, mitä tekisivät, jos asuisivat nudistialueella. Eräs käyttäjä ihmetteli, miten oleskelu etupihalla alasti ei katsota sopimattomaksi paljasteluksi, varsinkin jos alueella liikkuu lapsia.

artikkelin avainsanat:
naapuri naapurit naturismi nudismi