Findance.com
22:10 - 21.04.2024 / maailmalta / Findance
Naapurin valitus lasten metelistä jakaa mielipiteet verkossa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Kun eräs äiti jakoi somessa naapuriltaan saamansa kirjeen, jossa tämä valittaa hänen lastensa ulkona leikkimisestä, netin käyttäjät ottivat kantaa asiaan.

Kirjeessä naapuri kuvailee, kuinka lasten kovaääninen kiljuminen häiritsee heidän päivittäisiä rutiinejaan ja vaikuttaa kielteisesti heidän mielenterveyteensä.

Naapuri suosittelee vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa siitä, kuinka tärkeää on ottaa huomioon muiden ihmisten tunteet ja käyttäytyä kunnioittavasti.

Naapurin kirjeen sisältö ja ehdotukset

Kirjeessä todetaan Mirrorin mukaan: "Rakkaat naapurit. Lasten naurun ja kikatuksen kuuleminen on miellyttävää, mutta tänä kesänä jatkuva, korkeaääninen kiljuminen tekee ulkona olemisesta sietämätöntä. Emme voi edes nauttia ystävien tai perheen seurasta tai keskustella ja syödä ulkona ilman, että meidän täytyy sulkea ikkunamme ja parvekkeen ovi."

Lisäksi naapuri ehdottaa, että vanhemmat käyttäisivät alakoulun opettajien ja lastenhoitajien menetelmiä, joiden avulla lapsia opetetaan käyttämään hiljaisempaa äänensävyä.

Vastauksia verkosta

Keskustelu kirjeestä on jakautunut. Jotkut somettajat tukevat naapurin kirjettä, kun taas toiset tuomitsevat naapurin valituksen lasten luonnollisesta käyttäytymisestä.

"Vanhemmat, jotka antavat lastensa kiljua koko päivän, ovat huonoja vanhempia ja itsekeskeisiä", kommentoi yksi käyttäjä.

Toinen lisäsi: "Oikeasti? Lapset pitävät hauskaa ja leikkivät ulkona sen sijaan, että olisivat sisällä elektroniikan parissa? Voi hyvänen aika! Kirjeen kirjoittaja on se todellinen häirikkö."

Keskustelu lasten ulkona leikkimisestä ja naapurisovun ylläpitämisestä jatkuu varmasti vilkkaana...

artikkelin avainsanat:
lapsiperheille naapuri naapurit vanhemmuus