Findance.com
04:10 - 26.04.2024 / maailmalta / Findance
Perheen valokuvat aiheuttavat riitaa: uusi miniä vaatii poistamaan kuvat edesmenneestä vaimosta

Viisi vuotta sitten tapahtunut traaginen auto-onnettomuus vei mennessään miniän ja lapsenlapsen, mutta perheen poika odottaa nyt uutta lasta uuden kumppaninsa Danan kanssa, raportoi Mirror.

Tämä olisi ilon ja onnen aikaa, mutta Danan epätavallinen pyyntö on heittänyt varjon perheen ylle.

Kun Dana alkoi vaatia, että hänen poikaystävänsä äiti ja sisar poistaisivat kaikki valokuvat, joissa näkyvät edesmennyt miniä ja lapsenlapsi, tilanne kiristyi. Dana ei kestä nähdä seinällä kuvia poikaystävänsä ensimmäisestä avioliitosta.

Äiti yritti selittää, kuinka tärkeitä nämä kuvat ovat hänelle, sillä hän itse on aikoinaan mennyt naimisiin leskimiehen kanssa ja adoptoinut tämän tyttären.

Keskustelu ei kuitenkaan tuonut toivottua tulosta, ja Dana on nyt kieltäytynyt tulemasta heidän kotiinsa – eikä tuo lasta mukanaan. Tämä on aiheuttanut vakavan riidan perheessä, sillä äidin poika on epätoivoinen yrittäessään sovittaa perheen yhteen, kun taas tytär on kutsunut Danaa "epävarmaksi kakaraksi".

Slate-lehden asiantuntija myönsi, että Dana on todellakin epävarma ja totesi suorasukaisesti: "Tämä on hullua. Kyse ei ole valokuvista; kyse on mustasukkaisuudesta naisesta, joka ei ole enää läsnä. Ja tämä ei tule olemaan viimeinen kerta, kun mustasukkaisuus nostaa päätään hänen suhteessaan poikaasi."

Lopulta äiti tiettävästi päätti, että halu nähdä lapsenlapsensa on suurempi kuin halu pitää vanhat valokuvat näkyvillä.

Hän suostui siirtämään kuvat yläkertaan, jotta ne eivät olisi esillä, ja näin yrittää säilyttää rauhan perheessä.

artikkelin avainsanat:
mustasukkaisuus parisuhde perhe rakkaus