Findance.com
12:10 - 02.04.2024 / maailmalta / Findance
Vanhemmat luopuivat vauvastaan työn takia: "Emme ehdi olla hänen kanssaan"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Vanhemmat, jotka ovat päättäneet pysyä anonyymeinä, ovat luopuneet kolmekuukautisesta vauvastaan, koska lapsi ei sopinut heidän elämäntyyliinsä. Vaimo, Catherine, myönsi, ettei hän ole ollut kiinnostunut vauvastaan, Elizabethista, tämän syntymästä lähtien ja palasi töihin vain kahden viikon jälkeen, kertoo Mirror.

Isä, jonka nimeä ei ole paljastettu, selitti tilannettaan kertoen, että hän ja hänen vaimonsa ovat molemmat 'työnarkomaaneja', jotka asettavat työnsä etusijalle. Hän jatkoi, että Elizabethin syntyminen on tehnyt hänen vaimonsa olon 'kurjaksi'.

Onneksi perheessä asuu Catherinen äiti, joka on pystynyt hoitamaan pientä tyttöä heidän ollessaan työkiireiden parissa. Isä paljasti somessa, että hänen vaimonsa oli vuorovaikutuksessa vauvansa kanssa vain silloin, kun tämä tarvitsi jotakin, ja vältti tyttärensä nostamista, kun tämä itki.

Mietittyään asiaa jonkin aikaa, he päättivät luopua kolmekuukautisesta vauvastaan, sanoen olevansa liian kiireisiä hoitamaan häntä. Päätös ei miellyttänyt Catherinen äitiä, joka lopulta päätti adoptoida vauvan.

Isä perusteli päätöstään rakkaudellaan vaimoaan kohtaan: "Muistan elämän ilman tytärtäni. Taistelen muistaakseni elämän ilman vaimoani. Rakastan tytärtäni, älkää ymmärtäkö väärin, ja hänen luovuttamisensa adoptoitavaksi ei ole helppo teko. Mutta hänen pitämisensä voisi tehdä vaimostani alakuloisen – tekee itse asiassa."

Hän lisäsi: "Haluan lopulta sitä, mikä on parasta sekä Catherineille että Elizabethille, ja rehellisesti sanottuna uskon, että tämä voi olla paras vaihtoehto kaikille."

Muut somettajat järkyttyivät isän ilmoituksesta

Monet kritisoivat hänen tunteetonta lausuntoaan, yksi sanoi: "Käytännössä he kohtelivat lapsensa hylkäämistä vaihtokaupan kaltaisena."

Toinen järkyttynyt käyttäjä vastasi: "Nämä ihmiset kuulostavat roboteilta tai avaruusolennoilta, jotka kokeilevat ihmiselämää. Kuka täysijärkinen luo kokonaisen tietoisen elämän, tekee muutaman kuukauden työtä sen kasvattamiseen ja sitten vain sanoo 'ei, tämä ei ole meille'?"

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!