Findance.com
06:10 - 02.04.2024 / maailmalta / Findance
Isän päätös pakottaa poika kutsumaan koulukiusaajansa syntymäpäiville aiheuttaa kiistaa

Isän päätös pakottaa 11-vuotias poikansa kutsumaan luokkatoveriaan, jota hän pitää kiusaajana, syntymäpäiväjuhliinsa on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Kertomuksen mukaan poika ei alun perin halunnut kutsua kiusaajaansa juhliinsa. Isä kuitenkin kertoi somessa, että kyseinen lapsi oli vain "vähän vallaton" ja ettei tämä ollut koskaan syyllistynyt fyysiseen kiusaamiseen.

"Poikani Aaronilla oli hiljattain syntymäpäiväjuhlat yhdessä kaksossisarensa kanssa. Kun lähetin kutsuja kaikille, Aaron kertoi minulle, ettei hän halua kutsua Beniä luokaltaan, koska hän on "kiusaaja". Hän sanoi, että hän haluaisi mieluummin, ettei Ben tulisi lainkaan."

"Haluan selventää, että 'kiusaamisella' ei tarkoiteta mitään fyysistä. Hän ilmeisesti vain pilkkaa Aaronia, kiusaa häntä tyttöjen nimillä, ja kerran hän jopa lähetti luokan tytölle kirjeen tekemällä sen Aaronin nimellä. Tunnen Benin vanhemmat, koska työskentelemme yhdessä, ja tunnen myös lapsen."

"Hän on vain ilkikurinen, eikä ole oikeastaan koskenut Aaroniin fyysisesti. Hän vain pilkkaa häntä ja niin edelleen."

Kutsua perustellessaan isä kehotti poikaansa "olemaan suurempi mies" ja sanoi, että on epäystävällistä sulkea joku pois vain siksi, että hän on "ilkikurinen".

Tapahtumasta kertovan somepostauksen mukaan pojan kaksoissisko Sarah oli myös pojan puolella. Isä kuitenkin piti päänsä, ja poika joutui lopulta hyväksymään kiusaajansa läsnäolon juhlissa. Vaikka juhlat sujuivat ongelmitta, poika ei ollut iloinen kiusaajan läsnäolosta ja ilmaisi pettymyksensä vasta vieraiden lähdettyä.

Somettajat ovat kommentoineet tapausta kriittisesti. Eräs käyttäjä totesi, että isä vaikutti itsekin olevan kouluaikoinaan kiusaaja.

Toinen huomautti, että isän asenne henkisen kiusaamisen vähättelyyn voisi olla haitallinen vanhemmuudessa, kun taas kolmas käyttäjä kertoi omasta kokemuksestaan, jossa "fyysisesti merkityksetön" kiusaaminen johti lopulta koulun vaihtamiseen.