Findance.com
12:10 - 01.04.2024 / maailmalta / Findance
Häähulluuden huipentuma: Käly päätti omin päin perua hääjuhlan viime hetkillä

Mirrorin raportoima tapaus herättää hämmennystä: vain tunteja ennen h-hetkeä morsiamen käy päättää peruuttaa koko tilaisuuden. Tämä kertomus tuli ilmi, kun morsiamen tytär jakoi somessa äitinsä kokeman sokkikäänteen.

Kun perhe odotti innolla tärkeää päivää, morsiamen käly soitti sekä kirkkoon että juhlapaikkaan väittäen, että "morsian ja sulhanen ovat eronneet".

Järjestelyt, mukaan lukien tarjoilut ja DJ, peruttiin välittömästi. Kukaan ei kuitenkaan tarkistanut tilannetta morsiamen tai sulhasen kanssa.

Kälyn teon seuraukset ja järjestelyt

Kirkko ja juhlapaikka onnistuivat korjaamaan tilanteen, ja häät järjestettiin muutaman päivän kuluttua alkuperäisestä päivämäärästä.

Vaikka ruoka ja valokuvaaja vaihtuivat, ja osa koristeista puuttui, juhla saatiin vietyä läpi. Morsiamen sinnikkyys ja perheen tuki korostuivat tässä koettelemuksessa.

Yksi kommentoija mainitsi: "Kun seuraa erilaisia väärinkäytöksiin keskittyviä tukiryhmiä, yksi suositus on asettaa salasana palveluntarjoajien kanssa, jotta kukaan ei voi tehdä muutoksia (tai peruutuksia) ilman suostumustasi."