Findance.com
04:10 - 01.03.2024 / maailmalta / Findance
11-vuotias palasi yökylästä lävistysten kanssa - äiti tyrmistyi

Eräs äiti kauhistui Mirrorin mukaan, kun hänen 11-vuotias tyttärensä palasi yökylästä useiden lävistysten kanssa, jotka oli tehty vanhempien ystävien toimesta.

Äiti oli ollut "hieman epäileväinen" antaessaan lapsensa viettää aikaa naapurissa asuvan, 13-vuotiaan kaverin kanssa, koska tämä oli kutsunut kaksi vanhempaa ystävää, 14- ja 15-vuotiaita, ja hän myönsi pelkonsa olevan "todistetusti oikeutettu".

Hän kertoi, että tyttärellä oli aiemmin vain korvareiät, mutta hän ei ole "koskaan ilmaissut kiinnostusta" saada lisää.

"On erittäin epätyypillistä tyttärelleni tehdä tällaista", äiti kirjoitti.

Äiti oli järkyttynyt, kuten hän kirjoitti somessa: "Minulla on paljon huolia hygieniasta, lävistysten poistamisesta, mutta eniten siitä, miten helposti tyttäreni antoi vanhempien tyttöjen vaikuttaa itseensä tehdäkseen jotain niin typerää. Hän on myös liian nuori tekemään mitä pidän pysyvänä päätöksenä, ja hän saattaa myös katua lävistyksiä myöhemmin."

Hän lisäsi: "Nyt hänellä on korvat täynnä koruja, seitsemän toisessa korvassa ja kolme toisessa. Olen hyvin järkyttynyt siitä, että hän teki kaikki nuo lävistykset ja epäilen, että hän oli todennäköisesti ryhmäpaineen vaikutuksen alaisena."

Tästä syystä hänen postauksensa paljasti, että hän "harkitsee nyt kieltävänsä tyttärensä viettämästä aikaa naapurin tyttären kanssa, mutta en ole varma, onko se hyvä idea, kun he ovat läheisiä ystäviä."

Kommentoijat kiirehtivät jakamaan huolensa tarinasta - ja vakuuttamaan äidille, että hänen reaktionsa oli sopiva.

"Meni sisään kahdella lävistyksellä ja tuli takaisin kymmenen kanssa? Tehty teinien toimesta? Ei hyväksyttävää ollenkaan", luki yhdessä vastauksessa.

Toinen henkilö ajatteli: "Ottaisin kaikki pois ja keskustelisin hänen kanssaan itsensä puolustamisesta ja ryhmäpaineesta. Olisin vihainen naapureille siitä, etteivät he huomanneet, että jotain tapahtui, enkä luottaisi heihin."

Samaan aikaan toinen kommentoija neuvoi: "Parka tyttö. Sen täytyi sattua todella paljon. En todellakaan pidä noista muista tytöistä. He kohtelivat tytärtäsi huonosti. Soita heidän vanhemmilleen ja hän ei saa olla heidän kanssaan, tai ainakin ei valvomatta. Ota korut pois ja vie hänet lastenlääkärille."