Findance.com
06:10 - 26.02.2024 / maailmalta / Findance
Häiden draama: Vanhemmat järjestävät kilpailevan juhlan - "Olen järkyttynyt"

Mies on jakanut somessa järkytyksensä sen jälkeen, kun hänen äitinsä ilmoitti lähtevänsä hänen häävastaanotoltaan aikaisin järjestääkseen toisen juhlan. Päätös johti kovaan riitaan vanhempien kanssa, jonka seurauksena mies on peruuttanut heidän kutsunsa koko päivältä.

Tämän jälkeen äitiä on arvosteltu yrityksestä "sabotoida" poikansa häät, kun mies jakoi tarinansa verkossa, kertoo Mirror.

Hän selitti taustaa: "Minä ja tyttöystäväni menimme kihloihin lähes yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen ja suunnittelemme häitämme ensi keväälle. Tämän myötä aloitimme hääsuunnittelun, ja yksi aiheista, joka nousi esiin, oli se, haluammeko lapsia häihimme.

"Olemme molemmat perheidemme vanhimpia lapsia/sukulaisia ja olemme kokeneet monta pientä lasta jokaisessa elämämme tärkeässä tapahtumassa. Päätimme, ettemme halua nuoria lapsia (alle 10-vuotiaita) osallistuvan vastaanotolle, koska haluamme aikuismaisemman tyylin vastaanotolle."

Hänen äitinsä ei ollut tyytyväinen poikansa valintaan ja päätti sen sijaan lähteä aikaisin järjestääkseen juhlan perheille, joissa on nuoria lapsia ja jotka joutuvat lähtemään aikaisin.

Postauksessa luki: "Kutsuttujen joukossa on kolme perhettä, joissa on alle 10-vuotiaita lapsia, yhteensä seitsemän lasta. Minä ja kihlattuni odotimme, että ainakin yksi vanhemmista, ellei molemmat jokaisesta perheestä, lähtisivät aikaisin lastensa luokse, ja olimme täysin tyytyväisiä tähän, koska heillä on muita vastuita hoidettavana.

"Nyt äitini sanoo, että hän ja isäpuoleni lähtevät aikaisin järjestämään erillistä juhlaa heidän talossaan niille, jotka joutuvat lähtemään lastensa takia, jotta heillä olisi jonnekin mennä ja voisivat silti pitää hauskaa." Lisäksi hän väittää, että äiti kannustaa aktiivisesti vieraita hänen sukulaispuoleltaan - noin 50 ihmistä 125 kutsutusta - jättämään vastaanoton väliin äidin juhlan hyväksi.

Järkyttynyt mies kokee nyt "erittäin vaikeaksi" hyväksyä äitinsä suunnitellut teot, koska hän on aina kuvitellut, että hänen vanhempansa olisivat läsnä hänen hääpäivänään. Mutta hän ja hänen kumppaninsa ovat päättäväisiä, että jos äiti aikoo lähteä aikaisin ja yrittää viedä muita vieraita mukanaan, he eivät halua häntä sinne.

Some-kommentoijat ovat asettuneet postaajan tueksi ja syyttäneet "hullua" äitiä hänen erityisen päivänsä tuhoamisyrityksestä. Eräs kirjoitti: "Äitisi yrittää tarkoituksella sabotoida häitäsi katkeruudessa, koska et halua lapsia häihisi."

Toinen lisäsi: "Älä edes vaivaudu kutsumaan heitä. Jos he eivät kunnioita päivääsi, heitä ei edes pitäisi harkita."

Häiden kustannukset voivat olla huomattavat, mutta yksi käyttäjä ehdotti mahdollista valopilkkua hänen tilanteeseensa: "Ajattele sitä mahdollisuutena säästää rahaa. Älä kutsu äitisi ystäviä tai kaukaisia sukulaisia, joiden uskot menevän äitisi juhlaan."