Findance.com
18:10 - 22.02.2024 / maailmalta / Findance
Nainen ajoi 8 tuntia ystävänsä häihin - käännytettiin pois raivostuttavasta syystä

Eräs nainen matkusti kahdeksan tunnin ajomatkan ystävänsä häihin, mutta kokemus päättyi pettymykseen.

Häävieras, joka oli innoissaan osallistumassa ensimmäisiin häihinsä Skotlannissa, joutui järkytyksekseen lähtemään juhlapaikalta seremonian jälkeen.

"Olin täysin nöyryytetty", hän kertoi sosiaalisessa mediassa Mirrorin mukaan.

Nainen kuvasi seremonian "niin ihanaksi" ja suunnitteli ottavansa kuvia morsiamen kanssa ennen hääaamiaisen alkua. Kuitenkin, kun hän saapui juhlapaikalle ja etsi nimeään paikkakartalta, hänen kulmakarvansa kurtistuivat hämmennyksestä.

Hänen nimeään ei näkynyt missään. Häävieras selitti somessa: "Kun saavuimme paikalle ja kuten kaikki muutkin, etsimme nimiämme pöytäsuunnitelmasta, mutta emme löytäneet niitä. Seremoniamestari tuli luoksemme ja pyysi nähdä kutsukorttimme. Hän totesi tylysti, että olimme kutsuttu vain kirkkoon ja iltadrinkeille, ja että meidän täytyy lähteä. Kutsussa oli pienellä präntätty, ettei kutsu koskenut ateriaa."

Häpeissään ollut häävieras ja hänen ystävänsä "hiipivät pois" tilanteesta. Myöhemmin hän sai tietää, että morsian oli kutsunut toimiston ihmisiä vain siksi, että heidän pomonsa oli sanonut sen olevan kohteliasta. "Luulimme olevamme ystäviä hänen kanssaan," nainen lisäsi.

Koristautuneina naiset päättivät etsiä paikallisen ruokapaikan Skotlannin ylämailla ja "tuhlata aikaa" seuraavat viisi tuntia, kun taas loput vieraat juhlivat.

Nainen jatkoi: "Löysimme paikallisen kahvilan ja söimme pekonisämpylän ja teetä, sitten päätimme palata bed & breakfast -paikkaan virkistäytymään. Paikan omistaja oli raivoissaan ja yritti ruokkia meitä, siunatkoon häntä. Hän sitten ajoi meidät takaisin iltajuhlaan kello 19.00.

"Tässä vaiheessa kaikki paikalla olleet olivat kännissä, koska he olivat juoneet viisi tuntia, ja saimme tietää olevamme ainoat 'iltavieraat'."

Ystävykset "yrittivät nauttia" juhlasta, mutta lähtivät kymmeneltä illalla tuntien olonsa ainoiksi selvinä ja kyllästyneinä "käsiä heilutteleviin" miehiin.

Harmistuneet vieraat kertoivat: "Saimme kyydin ystävälliseltä paikalliselta ja menimme paikalliseen baariin, jossa meitä viihdyttivät muut paikalliset, jotka olivat kuulleet kohtalostamme B&B:n omistajalta.

"Seuraavana aamuna söimme jumalten aamiaisen ja meille kerrottiin, että jos palaamme, voimme olla varmoja, ettei paikalliset kohtele vieraitaan niin. Paikalliset todella pelastivat päivän monella tavalla."

Vieras sanoi oppineensa läksynsä kokemuksesta ja lisäsi: "Nykyään tarkastelen hääkutsuja tarkasti ja jos olen kutsuttu vain iltajuhlaan, se on ok, mutta ainakin olen informoitu."

Mutta hän sai kostonsa. Hän selitti: "Olimme laittaneet kumpikin 50 puntaa korttikuoreen ja osallistuneet kauniin vuodevaatesetin ostoon, joten lahjamme olivat 100 punnan arvoisia kumpikin. Otin rahat pois kortista ja annoin hänelle vain vuodevaatteet."

Yksi somettaja kommentoi tilannetta: "On vain töykeää kutsua henkilö aamun ja illan osaan, mutta ei syömään. Kutsut joko kaikkiin tai vain iltaan. Tämä ärsyttää minua!"

Toinen oli kokenut samankaltaisen tilanteen: "Serkkuni teki niin. Puhumme siitä edelleen, kuinka harkitsematonta se oli vuosia myöhemmin"

Kolmas kirjoitti: "Joko koko päiväksi tai vain illaksi. En olisi palannut illaksi."

artikkelin avainsanat:
hullut jutut häät naimisiinmeno oudoimmat