Findance.com
02:10 - 21.02.2024 / maailmalta / Findance
Nuori äiti erosi etsiäkseen seikkailuja, mutta nyt kaduttaa

Nuori äiti on joutunut kohtaamaan karun totuuden päätettyään erota aviomiehestään "kuuman tyttökesän" houkutuksien edessä.

Hän myöntää, että hänen päätöksensä oli hätiköity ja perustui haluun kokea se, mitä hän luuli jääneensä paitsi nuorena äitinä.

"Kaikki muut ikäiseni naiset makaavat räppäreiden kanssa ja käyvät juhlissa, mutta minä jouduin kasvamaan aikuiseksi niin nopeasti", hän valitteli Mirrorin mukaan.

Entisen aviomiehensä kanssa hän sai lapsen jo varhain, mikä johti hänet uskomaan, että hänellä oli oikeus "elää parasta elämäänsä" myöhemmin.

Elämä yksin ei täyttänytkään odotuksia

Eron jälkeen nainen kuitenkin huomasi, että sinkkuelämä ei ollutkaan niin hohdokasta kuin hän oli kuvitellut.

"Nyt kadun syvästi", hän tunnusti. Hän kertoi, että hänen tyttärensä viettää suurimman osan ajastaan päiväkodissa tai hänen vanhempiensa luona, ja entinen aviomies tapaa tytärtä vain muutamia kertoja kuukaudessa.

Kateus ja suru uudesta perheestä

Naisen entinen puoliso on sittemmin löytänyt onnen uuden, nuoremman kumppanin kanssa, joka odottaa lasta.

"Hän on 20-vuotias, ja näin Facebookissa, että hän on raskaana. Tyttärelläni on pian siskopuoli, ja se tekee minut kateelliseksi. On hullua, miten miehet voivat korvata meidät nopeasti nuoremmalla ja kuumemmalla naisella, se surettaa sydäntäni", nainen valitti.

Kaipuu menneeseen

Vaikka aluksi Miami-yöt ja räppärit houkuttelivat häntä, hän on nyt "vanhempi ja viisaampi" ja alkanut kaivata entistä elämäänsä kotiäitinä.

"Kaipaan kotiäidin elämää nyt, ja vihaan sitä, että entinen aviomieheni kukoistaa täällä, kun taas minä törmään seinään lähestyessäni kolmeakymmentä", hän myönsi.