Findance.com
18:10 - 20.02.2024 / maailmalta / Findance
Mies hämmentyi naisen syytöksistä ravintolassa - keksi täydellisen vastauksen

Miehen yksinkertainen toimi ravintolassa johti naisen raivokohtaukseen, jossa tämä syytti miestä hyypiöksi - mutta miehellä oli täydellinen vastaus naisen outoon purkaukseen.

Kun mies meni kiinalaiseen ravintolaan tilaamaan ruokaa itselleen ja vaimolleen, hän ei odottanut joutuvansa outoon tilanteeseen.

Jonossa ollut nainen syytti häntä flirttailusta, koska hän tilasi saman ruokalajin kuin hän, kertoo Mirror.

Miehen mukaan somessa kirjoittamassaan postauksessa, kun hän tilasi saman ruoan kuin nainen, tämä kääntyi häneen päin inhoten ja sanoi: "Minulla on poikaystävä, hyypiö. Yritätkö iskeä minua vai mitä?" Mies ei ehtinyt vastata, kun nainen jo käveli pois närkästyneenä.

Ravintolan henkilökunta tarjosi miehelle "ylimääräistä kanaa" naisen käytöksen vuoksi. Mies ilmoitti äänekkäästi, että hänen "vaimonsa todella arvostaisi sitä", tehden selväksi erikoisesti käyttäytyneelle naiselle, ettei hän yrittänyt flirttailla - he vain halusivat samaa ruokaa.

Yleisön reaktiot naisen käytökseen

Postauksen kommentoijat olivat hämmentyneitä naisen purkauksesta, sillä monet eivät ymmärtäneet hänen logiikkaansa.

Yksi henkilö kommentoi: "Kuka ikinä iskee ketään matkimalla heidän ruokatilaustaan ravintolassa?", kun taas toinen lisäsi: "Kuka edes tekee tuollaista yhteyttä ruokatilauksesta? Nämä ihmiset ovat egosentrisyyden ruumiillistumia."

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat ravintola