Findance.com
04:10 - 22.02.2024 / maailmalta / Markku Leppilampi
Nainen tienasi "raskauksillaan" 110 000 euroa - joutui oikeuteen

50-vuotiaalla italialaisella naisella on ollut viimeisen 24 vuoden aikana epätavallisen suuri määrä väitettyjä raskauksia. Näistä raskauksista on ollut naiselle suurta hyötyä, raportoi Oddity Central.

Nainen on saanut raskauksista äitiyslomia, ja myös valtavasti rahaa vanhempaintukien muodossa. Oikeusasiakirjojen mukaan naisella on ollut 17 raskautta, joista 12 päättyi keskenmenoon. Viidestä raskaudesta olisi puolestaan syntynyt viisi lasta.

Lapsia ei kuitenkaan ole ilmeisesti olemassa, sillä kukaan ei ole koskaan nähnyt heitä. Lisäksi lapsia ei löydy mistään virallisista rekistereistä.

Epäilykset heräsivät vasta pitkän ajan kuluttua

Nainen on ollut viranomaisten seurannassa, ja hänen viimeisin väitetty raskautensa on vuoden 2023 joulukuulta. Viranomaiset kertovat, että heillä on todisteet, ettei nainen ole koskaan ollut raskaana.

Syyttäjien mukaan nainen varasti roomalaiselta klinikalta syntymätodistuksia, ja hän väärensi asiakirjoja ja lääkärien allekirjoituksia. Lisäksi nainen käytti tyynyä jäljitelläkseen raskausvatsaa, ja matki raskaana olevien naisten kävelytyyliä.

Nainen on tienannut "raskauksillaan" peräti 110 000 euroa. Lisäksi hän on saanut hyötyä äityslomien muodossa. Petokset jatkuivat vuodesta 2000 saakka.

Hänen miesystävänsä on ollut kuulustelujen perusteella tietoinen huijauksesta vuodesta 2012 saakka. Hän aikoo todistaa naista vastaan saadakseen pienemmän tuomion.