Findance.com
14:10 - 06.02.2024 / viihde / Findance
Hartwall esitteli ananaslonkeron seuraajan
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Viime kesän juomailmiön, ananaslonkeron, jälkeen Hartwallin lonkeroiden tuotekehitystiimi on kehittänyt suosikille sopivaa seuraajaa.

12. maaliskuuta uusi kesäjuoma Original Long Drink Gin & Lemonade on saatavissa 12. maaliskuuta 2024.

Hartwallin lonkeroiden kategoriamarkkinointijohtaja Heidi Rantala hehkuttaa uutta makuyhdistelmää, jossa limen, sitruunan ja yuzu-hedelmän raikkaat maut kohtaavat.

"Ananaksen makeus helli suomalaisten makunystyröitä viime kesänä, tänä vuonna hurmaa raikkaan kirpeä sitrus!", Rantala kertoo.

Maailmalla trendikästä sitrusmakua ja cocktailien makumaailmaa hyödyntäen Hartwall on luonut lonkeron, joka yhdistää perinteisen lemonaden ja aidon ginin.

Tuotekehitysasiantuntija Elisa Räikkönen kertoo makuyhdistelmän syntyprosessista:

"Testailimme erilaisia sitruksisten makujen yhdistelmiä, kunnes löysimme juuri oikean sitruunan, limen ja yuzun makujen liiton, jossa on sopivasti kirpeyttä, mutta ilman voimakasta karvasta makua. Yhdistelmä toimi erittäin hyvin aidon ginin kanssa."

Uutuuslonkero on saanut kuluttajatesteissä jopa parempia arvioita kuin suosittu ananaslonkero. Hartwall uskookin, että Gin & Lemonade saavuttaa suuren suosion tulevana kesänä.

"Uskallamme odottaa, että myös lemonade-lonkero saa hyvän vastaanoton ja sitä löytyy suomalaisten laseista erityisesti tulevana kesänä. Ananaslonkero on saanut sen verran vankkumattoman fanijoukon, että myös sitä on varmasti tarjolla kaupoissa ja ravintoloissa uutuuslonkeron ja klassikkomaku greipin rinnalla", Rantala lupaa.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
ananaslonkero Hartwall lonkero tuotteet
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!