Findance.com
14:10 - 07.02.2024 / maailmalta / Findance
Äiti raivoaa: "Toinen äiti varasi saman hotellin samalle loma-ajalle"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle vapun paras Spotify-soittolista, tallenna täältä

Perhelomien suunnittelu voi olla muutoinkin haastavaa, mutta yhden äidin pettymys kasvoi, kun hän sai tietää toisen koulun äidin varanneen saman hotellin samalle ajalle – juuri hänen suosituksestaan.

Eräs äiti jakoi Netmums-sivustolla Mirrorin mukaan kokemuksensa siitä, miten hänen lomasuunnitelmansa muuttuivat painajaiseksi. Hän oli innoissaan varannut hotellin, jota hänen lapsensa rakastavat, kesäkuulle. Koulun toisen äidin kysyttyä häneltä suosituksia kesälomakohteista, hän mainitsi tämän hotellin. Kuitenkin pian tämän jälkeen toinen äiti ilmoitti tekstiviestillä, että oli varannut saman hotellin samaan aikaan.

Äiti kertoi, että heidän perheensä "ei yleensä seurustele" lomalla muiden kanssa, ja nyt koko loman dynamiikka on muuttunut. Hän oli "aivan raivostunut", koska toisen äidin lapsi on joskus ilkeä hänen tyttärelleen ja ei anna hänen nuoremman lapsensa leikkiä heidän kanssaan. Hän pelkäsi, että jos hänen tyttärensä tietäisi kaverinsa olevan siellä, hän haluaisi leikkiä tämän kanssa joka päivä, mikä toisi jatkuvia haasteita lomalle.

Äiti kertoi myös, että toinen äiti oli ehdottanut myös muille ystävilleen samaa hotellia, ja hän ei ymmärrä, miksi toinen äiti tuntee oikeutuksen "tunkea" muita heidän perhelomaansa. Hän pohti, pitäisikö hänen olla suora ja kertoa, ettei ole tyytyväinen, vai muuttaa lomasuunnitelmiaan, mikä aiheuttaisi taloudellisia menetyksiä.

Toinen äiti ehdotti ratkaisuksi loman muuttamista. "Jos se muuttaa lomasi dynamiikkaa huonompaan, niin kannattaa maksaa se maksu ja vaihtaa varaus. Lomalla ei halua draamaa tai ahdistusta, vaan rentoutua!" hän neuvoi.

Hän myös lisäsi: "En vaivautuisi kertomaan toiselle äidille olevani ärsyyntynyt, se ei auta mitään. Muuttaisin vain loman ja sanoisin, että löysin sopivamman loman."

artikkelin avainsanat:
hullut jutut koulu loma matkailu äitiys