Findance.com
22:10 - 05.02.2024 / maailmalta / Findance
Morsian jätti anoppinsa kutsumatta häihinsä: "Nyt on vihdoin rauhallista"

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Eräs nainen on paljastanut Mirrorin mukaan, kuinka hän ja hänen sulhasensa päättivät rohkeasti jättää sulhasen "sekaantuvan äidin" kutsumatta häihinsä. Tämä päätös on johtanut kiivaaseen perheriitaan. 28-vuotias nainen, joka tapasi sulhasensa yliopistossa, kertoi parin kihlautuneen viime vuonna. Sulhasen isä ja siskot olivat "mahtavia", mutta äiti oli kipukohta.

Nainen kuvaili anoppiaan erillään olevaksi ja etäiseksi perheestään: "Jos tapaisit hänet, ymmärtäisit miksi – hän on todella arvosteleva ja töykeä, eikä hänellä ole juuri koskaan mitään mukavaa sanottavaa omista lapsistaan, saati minusta."

Hän jatkoi kertomalla, kuinka sulhanen on ainoa poika ja nuorin lapsi, ja selvästi äitinsä suosikki.

Kun pari ilmoitti kihlauksestaan, sulhasen äiti oli "epätavallisesti innoissaan", mutta pian kävi ilmi, että hän halusi tehdä häistä itselleen näyttämön: "Ajattele kaikkien pitäisi ylistää minua tämän pojan synnyttämisestä, hän ei edes voisi mennä naimisiin ilman minua!", nainen kertoi.

Anoppi kävi sietämättömäksi häiden suunnittelun aikana: "Hän tuli mukaan sulhasen pukumittauksiin, yritti suunnitella musiikkia ja suuttui minulle, kun valitsin mekon, josta hän ei pitänyt." Anoppi halusi myös kävellä morsiamen kanssa alttarille: "Jotta hänellä olisi hetki poikansa kanssa alttarilla."

Pariskunta alkoi kammota omaa hääpäiväänsä, joten he päättivät kutsua anopin kotiinsa kertomaan uutisia: "Istuimme hänet alas ja kerroimme hänelle rauhallisesti, että emme enää halua hänen osallistuvan häihimme", nainen myönsi. Anoppi raivostui ja syytti morsianta, ikään kuin tämä olisi vaikuttanut perheen päätökseen.

Morsian kertoi anopilleen, että tällä ei ole oikeutta puhua hänelle sillä tavalla, ja sanoi lopulta: "Jos et ole huomannut, minä menen naimisiin poikasi kanssa, et sinä."

Nainen ei ole sen jälkeen puhunut anopilleen, mutta tämä on yrittänyt saada poikaansa muuttamaan mieltään: "Hän haluaa myös anteeksipyyntöä minulta, ja vaikka aviomieheni ei usko, että tein väärin, mietin, oliko kommenttini tarpeeton ja olisiko ollut parempi pysyä rauhallisena. Olen vain niin kyllästynyt häneen ja halusin kertoa hänelle tarkalleen, mitä tunnen."

Somettajat ovat olleet naisen puolella, vakuuttaen häntä siitä, että hän ei tehnyt väärin: "En välittäisi, mitä hän ajattelee", sanoi eräs.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!